Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Ką žvaigždės žada kiekvienam Zodiako ženklui spalį (konsultavo chirologė, ezoterinių mokslų daktarė Asta Svirkienė), kokį gyvenimą Graikijoje susikūrė astrologė Vaiva Budraitytė ir kaip aukštyn kojomis per kelerius metus apsivertė neįgaliojo vežimėlyje sėdinčios Editos Vaitekauskaitės pasaulis.
 Vaiva Budraitytė ir žurnalo JI Nr.39
Vaiva Budraitytė ir žurnalo JI Nr.39 / Gretos Skaraitienės nuotr.

Sužinokite, kas valdo daugiausia žemės Lietuvoje, kodėl gripas vadinamas grėsmingiausia sezono liga, ką reikia žinoti apie atopinį dermatitą ir kuo skiriasi su vaikais dirbantis psichologas nuo psichiatro.

Taip pat žurnale skaitykite, ar tinka rudenį puoštis nėriniais, ką daryti, kad akys neišduotų nuovargio, kokias nukainotas lauko gėles verta pirkti per išpardavimą (konsultavo ūkio „Gėlės ir daigai Aleksote“ atstovė Justina Markevičiūtė), kokių ingredientų reikia, kad į darbą gaminami pietūs būtų ne tik sotūs, bet ir gardūs, kokius produktus būtina laikyti šaldytuve ir kaip išsikepti obuolių su įdarais.

O jeigu norisi lengvo ir greitai paruošiamo žuvies patiekalo – išmėginkite menkę su ožkų sūriu (gamino ir patarė tinklaraščio „Neatrasti skoniai“ autorė Laura Grikienė).

Laisvalaikiui – testas apie muziką, meilės istorija, nukelianti į vaikystę, ir turistinių maršrutų Veisiejų regioniniame parke pristatymas.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas