Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Ką apie grožio pasaulį, seserų draugystę ir gyvenimą poroje pasakoja Kristina Ivanova, kaip laikinomis tatuiruotėmis susidomėjo ir kodėl jos tokios populiarios, atskleidžia kūrėja Augustė Čiplytė, kodėl pasirinko pradinę karo tarnybą ir su kokiais iššūkiais jos metu susidūrė, atvirauja Raminta Bekešiūtė.
Kristina Ivanova ir žurnalo „Ji“ Nr. 34
Kristina Ivanova ir žurnalo „Ji“ Nr. 34 / Asmeninio albumo nuotr.

Sužinokite, kokias daržo ir sodo gėrybes ruošti žiemai ir kur laikyti derlių, kokiais naujais būdais kovosime su svaigalais, ar po skyrybų galima atsiimti dovanas, kaip rudeniop gauti vitamino D, kodėl būtina tinkamai atlikti mokinio sveikatos patikrą, kaip gyventi sergant hemofilija, ar žingsniavimas tikrai toks naudingas sveikatai ir kaip tinkamai kalbėtis apie seksą.

Taip pat žurnale skaitykite, ar tiulis atvėsus orams tinkamas audinys kasdienai, kuo tepti saulės nubučiuotą odą, kad ji kuo greičiau atsigautų, kaip tinkamai dresuoti šunį (konsultavo Lietuvos kinologų draugijos dresuotoja Ana Menčiūnienė) ir kaip išmokti su šypsena žvelgti į gyvenimą (konsultavo psichoterapeutė Rūta Kažimėkienė).

Laisvalaikiu išspręskite testą apie TV laidų vedėjus, perskaitykite meilės istoriją ir sužinokite, kuo keliautojus gali nustebinti Juodkalnija.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas