Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kokį spalį žvaigždės žada kiekvienam Zodiako ženklui, ką apie laukinės gamtos magiją, šeimą ir namų jausmą pasakoja fotografė Eglė Aukštakalnytė Hansen, kuo gyvena ir kokių siekių turi leidyklos „Alma littera“ vadovė Dovilė Zaidė, kas paskatino sulėtinti tempą ir į gyvenimą pažvelgti naujai reklamos specialistę Justiną Ignatavičienę.
Eglė Aukštakalnytė Hansen ir žurnalo „Ji“ Nr. 39
Eglė Aukštakalnytė Hansen ir žurnalo „Ji“ Nr. 39 / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Sužinokite, kaip nepaklysti miške, ką daryti, jeigu trukdoma naudotis servitutu, kada tirpdomi inkstų akmenys, ar nuo gripo ir koronaviruso infekcijos būtina skiepytis, ką reiškia pilvo skausmas vienoje ar kitoje pusėje, kokiu maistu stiprinti imuninę sistemą, kaip pasirinkti tinkamą fizinį krūvį ir ką naudinga žinoti apie asmenybės sutrikimus.

Taip pat žurnale skaitykite, kokių spalvų ir raštų drabužius rinktis šį rudenį, kuo mūsų grožiui naudingi hidrolatai, ką daryti, kad siurblys robotas tarnautų ilgiau, kokių gardžių ir ryškiaspalvių patiekalų pasigaminti iš šiuo metu užderėjusių burokėlių, kuo mums naudingos šeivamedžių uogos ir kokie valgiai su jūrų gėrybėmis nepaliks abejingų.

Laisvalaikiu perskaitykite meilės istoriją apie skriaudą bei atleidimą ir sužinokite, koks, keliautojo akimis, yra tikrasis Afganistanas.

Užsiprenumeruoti žurnalą „JI“ galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas