Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Žurnalui „Ji“ sueina 30 metų! 30-mečio proga atsispindės spalio mėnesio žurnaluose su išskirtiniu logotipu. Visuose šiuose numeriuose rasite testą, į kurio klausimus atsakiusios galite gauti vertingų dovanų, taip pat laiko išbandytus geriausius mūsų receptus ir ypatingą prenumeratos pasiūlymą! Tad kviečiame švęsti drauge!
Ieva Dūdaitė-Radžiūnė ir žurnalo „Ji“ Nr. 40
Ieva Dūdaitė-Radžiūnė ir žurnalo „Ji“ Nr. 40 / Vigailės Petrauskaitės nuotr.

Šiame numeryje viršelio veidas – pianistė Ieva Dūdaitė-Radžiūnė pasakoja apie didžiausią karjeros iššūkį, atostogų ypatumus ir pasimatymus su vyru bėgte, prasidėjus spaliui – vadinamajam rožiniam, arba kovos su krūties vėžiu, mėnesiui, Rita Mažeikienė dalijasi savo išgyventa istorija, o upeivė Violeta Masteikienė pristato Lietuvoje gana naują pramogą – žygius upe.

Dar sužinokite, kaip atskirti, ar išrinktasis – „tas“ žmogus, kaip apginti suterštą garbę ir orumą, kaip atpažinti skydliaukės negalavimus, ką daryti, kai vargina akių paraudimas, kodėl kartais pritrūksta jėgų, kodėl dažna moteris bijo eiti pas ginekologą ir kaip pagerinti seksualinį gyvenimą.

Taip pat žurnale skaitykite, kokių spalvų rūbai rudenį patys madingiausi, kaip grožį puoselėja šokėja ir trenerė Eglė Straleckaitė-Domarkienė, ar verta sodo namą paverti nuolatine gyvenamąja vieta, kokie augalai yra atspariausi Lietuvos klimatui, kokius patiekalus ruošti, kad kasdiena būtų kaip šventė.

Laisvalaikiu pasidomėkite, kokių magiškų galių turi plaukai, perskaitykite meilės istoriją ir sužinokite, kokias paslaptis slepia Madeira.

Užsiprenumeruoti žurnalą „JI“ galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas