Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Žurnalui „Ji“ 30 metų! 30-mečio progą žymi spalio mėnesio žurnalai su išskirtiniu logotipu. Šis šventinis numeris – paskutinis. Jame rasite testą, į kurio klausimus atsakiusios galite laimėti vertingų dovanų, laiko išbandytus geriausius mūsų receptus ir ypatingą prenumeratos pasiūlymą! Tad kviečiame švęsti drauge!
Larisa Kalpokaitė-Braškienė ir žurnalo „Ji“ Nr. 43
Larisa Kalpokaitė-Braškienė ir žurnalo „Ji“ Nr. 43 / Gedmanto Kropio nuotr.

Šiame numeryje viršelio veidas aktorė Larisa Kalpokaitė-Braškienė pasakoja apie mėgstamą darbą, atrastą filosofiją ir gyvenimo pamokas, sertifikuota holistinės sveikatos koučerė Ieva Anskaitienė atskleidžia gero miego paslaptis ir jo įtaką žmogui, o aklųjų tenisininkų čempionatų dalyvis Karolis Verbliugevičius pasakoja apie tikslus, stiprybes ir silpnumo akimirkas.

Dar sužinokite, kuo ypatingas bandomasis laikotarpis darbuotojui ir darbdaviui, su kokiais iššūkiais susiduria mamomis tapusios moterys, kas yra sekso badas ir kuo jis naudingas, kaip išmokti sėdėti taisyklingai, ką daryti, jei vargina akių vokų uždegimas, kuo pilvo apimtis susijusi su ilgaamžiškumu ir kokiomis Privalomojo sveikatos draudimo fondo lėšomis apmokamomis medicinos paslaugomis gali naudotis vyresni žmonės.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip šį rudenį atrodyti stilingai dėvint senus drabužius, kokiomis priemonėmis šaltuoju metų laiku prižiūrėti antakius, kaip išvengti nesėkmių tvarkant kapus, kokie klausimai dažniausiai vargina sodininkus, kaip pasigaminti gardų omletą, desertą su tropiniais vaisiais bei burnoje tirpstančių pikantiškų spurgų (gamino ir patarė maisto tinklaraščio „Skaniai ir lengvai“ autorė Indrė Denisovienė).

Laisvalaikiu pasidomėkite, kaip suvaldyti priešingus pradus in ir jang, perskaitykite 30 metų trunkančią meilės istoriją ir pasidomėkite, kokius namų darbus atlikti, kad atostogos nekeltų streso.

Užsiprenumeruoti žurnalą „JI“ galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento