Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 20

Pasiekusi beveik 110 kg ribą Gitana suprato, kad tai – viskas: šiandien džiaugiasi įkvepiančiu pokyčiu

Beveik 110 kg svorį pasiekusi Gitana Mileikaitė yra puikus pavyzdys, kad nei amžius, nei antsvoris nėra trukdis pokyčiams. Ne vienus metus nesėkmingai bandžius padailinti kūno formas, vieną dieną, išvydus skaičius svarstyklėse, jos galvoje įvyko „cinkt“. Šiemet 50-metį minėsianti Gitana pakoregavo mitybą, pradėjo daugiau vaikščioti, o netrukus pasimatė to rezultatas – šiandien moteris džiaugiasi iš viso atsikračiusi 45 kg.
Gitana Mileikaitė
Gitana Mileikaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Sparčiai augantis svoris lėmė sveikatos problemas

Kaimo turizmu užsiimanti Gitana, kaip pati sako, nuo vaikystės buvo linkusi į apkūnumą. Nors studijų laikais, būdama 1,70 m ūgio, dėl įvairių aplinkybių ji svėrė 73 kg, vėliau svoris ėmė sparčiai augti.

„Tuo metu buvo nepriteklius, patyriau išsiskyrimą, išgyvenau mamos ligą, – priežastis aiškina G.Mileikaitė. – Vėliau padidėjo pasiūla, viskas tapo prieinama, o mes, sovietinių laikų vaikai, nebuvome subalansavę savo norų, poreikių, galimybių – trokšdavai ir saldainį į burną įsidėti, ir skaniau pavalgyti. O tai atsiliepė kūne.

Nuo 25-erių prasidėjo antsvoris, netrukus pasiekiau ir 100 kg. Atsirado šeima, vaikai, darbas, rutina, nebuvo ritmo, ramybės, jausdavau stresą, tekdavo įveikti daug iššūkių.“

Asmeninio albumo nuotr./Gitana Mileikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Gitana Mileikaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas