Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

5 klaidos, kurių vyrai paprastai neatleidžia savo moterims

„Atsiprašau, aš daugiau taip nedarysiu“, – ši frazė veikia, jeigu kalbame apie situaciją, kai vaikas sudaužė mėgstamiausią mamos vazą. Vyrų ir moterų santykiuose ji, deja, nepadės užglaistyti situacijos. Yra dalykų, kuriuos vyrams pamiršti labai sunku, rašo portalas eva.ru.
Ginčas
Ginčas / 123RF.com nuotr.

Lyginimas

Vyrai nepakenčia, jeigu moteris juos su kuo nors lygina, net jeigu tam kitam vyrui ji visiškai abejinga. Vyrams lyginimas reiškia rungtyniavimą. Vyras nori jausti, kad moteriai yra vienintelis ir pats geriausias. Taigi, moterys, pamirškite frazes: „O štai Onutės vyras savo rankomis namą pastatė“ arba „Janinai vyras atneša gėlių kiekvieną savaitę“.

Dar blogiau, jeigu vyras lyginamas su buvusiu moters mylimuoju, net jeigu dabartinio naudai. Vyrui tai signalas, kad moteris vis dar galvoja apie buvusįjį.

Priekaištai

Kartais moteris ne visada jaučia savo partnerio nuotaikas ir, kiekvienai progai pasitaikius, mėgsta priekaištauti – netgi tuomet, kai jo šalia nėra. Ne visi vyrai yra tokie kantrūs, kad kasdien klausytų šio „bumbėjimo“. Anksčiau ar vėliau vyras gali trenkti durimis ir nutraukti santykius.

Vieša kritika

Senolių išmintis byloja, kad negražu skalbti purvinus baltinius viešai. Visus priekaištus ir lūkesčius vyrui reikėtų išsakyti likus su juo akis į akį, o kitų žmonių akivaizdoje, ypač draugų rate, geriau prikąsti liežuvį. Jeigu moteris nori išsaugoti darnius santykius, ji turėtų nekritikuoti savo vyro ir nekelti skandalų viešai.

Pavydas

Šis jausmas gali būti tiek naudingas, tiek žalingas. Saikingas pavydas gali iš naujo įžiebti aistrą, tačiau jeigu jis tampa įkyria idėja, pradeda griauti santykius. Vyrai nemėgsta perdėtos kontrolės, dar skaudžiau reaguoja, jeigu moteris ima knaisiotis po jo telefoną. Pasitikėjimas – bet kokių santykių pagrindas, o pavydas yra naudingas tik kaip prieskonis.

Šantažas seksu

Seksu negalima šantažuoti – tai aksioma. Jeigu moteris turi rimtas priežastis atsisakyti sekso, kai partneris jį inicijuoja, yra normalu. Jeigu ji tiesiog nenusiteikusi seksui – tai irgi rimta priežastis jo atsisakyti. Tačiau jeigu neigiamu atsakymu moteris baudžia vyrą, šis tikrai tai pajus ir labai įsižeis. Pirmas dalykas, apie kurį jis pagalvos, - kad partnerė turi meilužį. Antrasis – moteris jo nemyli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus