Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvusios moterys jo gyvenime: kaip tai veikia jūsų santykius

Kuo vyresnės pradedame kurti santykius, tuo didesnė tikimybė, kad kartu su partneriu gauname ir jo „bagažą“ – patirtis, praeitį ir moteris, kurios suvaidino vieną ar kitą vaidmenį vyro gyvenime.
Sutuoktuvių žiedas
Sutuoktuvių žiedas / Vida Press nuotr.
Temos: 3 Pora Meilė Santykiai

Natūralu, kad jeigu vyrui 30–40 ir daugiau metų, jis greičiausiai kūrė ilgalaikius ir rimtus santykius mažų mažiausiai su viena moterimi. O rimtos buvusios pasijos išties turi įtakos vyro ir dabartinės jo mylimosios ateičiai.

Pavyzdžiui, jeigu jūs intensyviai kamantinėsite savo vyrą, kodėl gi santykiai nutrūko, kas buvo ne taip, turbūt norimo atsakymo nesulauksite. Kitas klausimas – kiek jums reikia žinoti? Ar tai, jeigu mylimasis pasidalins mintimis, kaip jis karštai mylėjo buvusią žmoną, jums padės kurti darnesnius santykius?

Nepamirškite ir pavydo faktoriaus, kuris labai dažnai naikina santykius – tiesiog sudegina juos iki pelenų. Verčiau jau turėkite galvoje, kad buvusios moterys – tai praeitis, o jūs – tai, kas vyksta dabar. Tačiau visada atidžiai įsiklausykite, ką jums pats vyras pasakoja apie savo buvusias, rašoma myjane.ru.

Mano buvusioji buvo labai bloga

„Ji buvo tiesiog siaubinga, mane kankino ir žemino, įžeidinėjo, buvo bloga šeimininkė, atrodė labai negražiai, o dar ir su vyrais šlaistėsi“, – guodžiasi vyras. Tokiais žodžiais besišvaistantis vyras, iki panagių išanalizavęs buvusios trūkumus, labai gerai charakterizuoja save. Visų pirma, matyt tie santykiai buvo išties nekokie, gal kupini skausmo, tačiau nė vienas save gerbiantis vyras, beje, gerbiantis ir moteris bei žinantis, kas yra orumas, niekada neįžeidinės moters.

O jeigu ir nėra ką gero pasakyti, jis verčiau nutylės, nei puls pilti pamazgas. Vyras, jaučiantis pyktį, verdantis nuo įtūžio dėl buvusių santykių, kažin ar išvis pasirengęs kurti naujus. Todėl psichologai pataria – klausykite, ką jūsų vyras kalba apie buvusias moteris ir jeigu viskas persmelkta įniršiu, tuomet ilgainiui jūsų gali laukti tokios pačios priklijuotos etiketės.

Blogiausia, ką galite padaryti, tai būti įsitikinusi, kad esate kur kas geresnė už buvusiąją visomis prasmėmis, ir manyti, kad tiesiog vyrui nepasisekė su ta „ragana“.

Aš vis dar ją myliu

„Mano buvusioji buvo tiesiog nuostabi, graži, protinga. Bet paliko mane, išėjo pas kitą, ir nekenčiu jos, ir myliu“, – guodžiasi jums vyras. Kurti santykius su žmogumi, kuris dar jaučia, kad nepamiršo savo buvusios mylimosios, gana rizikingas sprendimas.

Ir dar vienas niuansas – kaip vyras elgiasi ir atsiliepia apie buvusias, to tikėkitės ir savo adresu.

Tačiau tuo pačiu verčiantis ir paanalizuoti situaciją. Kodėl gi buvusi moteris pasirinko kitą? Kokios priežastys privertė ją išeiti, palikti šeimą? Psichologai teigia, kad vyrai ir moterys skirtingai išreiškia jausmus, tarkime, moteriai atsitiktinis seksas reiškia visai ką kitą nei vyrui. Todėl skyrybų priežasčių nereikėtų vertinti tik iš vyro išgirstos nuomonės.

Pamestas vyras gali stengtis jus išnaudoti kaip būdą pasikelti savo savivertę, taip pat – kaip „laikiną moterį“, užsigydyti žaizdoms. O jeigu šalia viso šio komplekso dar ir girdėsite aimanavimus apie tai, kokia buvusioji nuostabi, natūralu, kad ilgai netempsite ir jausitės gaištanti laiką.

TAIP PAT SKAITYKITE: Zodiako ženklai: intymaus gyvenimo ypatumai

Ji manęs nesuprato

„Mano buvusi žmona visiškai manęs nesuprato“, – guodžiasi jums vyras, vardindamas savo svajones, kurių siekė, o čia moteris liepė eiti į normalų darbą, pinigus uždirbti, vaikus prižiūrėti, kambarius sutvarkyti... Toks vyras greitai metasi prie kitos moters, kuri susižavėjusi klapsėtų akutėmis ir palaikytų jo viziją. Tik ne visada tos svajonės būna realios, juolab, jeigu dėl to kenčia žmona ir vaikai.

Beje, psichologai sako, kad vyrai renkasi panašias moteris, t. y. tokio paties psichotipo, todėl gali būti, kad ir su jumis santykiai pakryps ne ta linkme, kokios jūs norėtumėte. Ir dar vienas niuansas – kaip vyras elgiasi ir atsiliepia apie buvusias, to tikėkitės ir savo adresu. Geriausias dalykas, ką jis gali pasakyti, – „Mano buvusioji žmona buvo nuostabus žmogus, tačiau mums nepasisekė“. Ir to visai gana, kad nė vienas iš jūsų nepasijaustų nejaukiai.

Apskritai, ne visos buvusios moterys vyro gyvenime blogos – o juk tokia etiketė joms klijuojama ir iš moteriškos lyties atstovių, žvelgiančių su pašaipa ir ironija. Suvokti buvusios moteris svarbą, jos įtaką yra labai svarbu, kad jūsų santykiai su mylimuoju klostytųsi sklandžiai. Todėl nenurašykite buvusiųjų – jos savo vaidmenį atliko, o ar pavyks jį atlikti jums, priklauso tik nuo jūsų pačių sugebėjimų, buvimo lanksčiai, gebėjimo analizuoti ir matyti situaciją neiškreiptu kampu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas