Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
01 13

Artėjanti sekso revoliucija žada ne tik nepakartojamą seksą su robotais: gali visiškai sugriauti gyvenimus

„Seksas su robote yra nepakartojamas. Jis teikia didžiulį malonumą“ – sako vienas iš pirmųjų robotų viešnamio lankytojų. Tokie viešnamiai labai sparčiai populiarėja visame pasaulyje. Pasak jo, prostitutė savo klientą vertina pagal jo išvaizdą ir fantazijas, o robotė to padaryti negali. Robotas neturi neturi kritinio mąstymo. Klientas gali atsipalaiduoti ir galvoti tik apie savo pasitenkinimą įgyvendinant pačias slapčiausias fantazijas. Tai tik vienas iš pavyzdžių kaip šiuolaikinės technologijos keičia mūsų seksualinį gyvenimą.
Virtualus seksas
Virtualus seksas / Shutterstock nuotr.

Naujoji sekso revoliucija – ne už kalnų

Ekspertai įsitikinę, kad bręsta naujoji sekso revoliucija. Nuolat tobulėjančios sekso technologijos, virtuali realybė ir sparčiai progresuojantis dirbtinis intelektas kardinaliai pakeis sekso sampratą.

Jau dabar yra pokalbių robotų, kurie sprendžia seksualinės sveikatos problemas, sekso žaislų, matuojančių partnerio susijaudinimo lygį bei padedančių suprasti kaip mityba, miegas ir nuotaika veikia jūsų seksualumą.

Nenorite gaišti laiko susirašinėdami pažinčių portaluose? Ne bėda – pasinaudokite dirbtiniu intelektu, kuris už jus nudirbs visą juodą darbą, viliodamas naują partnerį. Jums nebereikės dėti pastangų siekiant sužavėti potencialų partnerį ir valandų valandas susirašinėjant su šimtais vartotojų.

Shutterstock nuotr./Seksas
Shutterstock nuotr./Seksas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne