Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 11

Kaip aš ieškojau vyro „Tinderyje“: Goda išskiria 7 tipažus, tačiau dėmesio vertas – tik vienas iš jų

Šiais laikais jau nieko nestebina, kad įvairaus amžiaus žmonės antrosios pusės ieško internete. Populiarioje pažinčių programėlėje „Tinder“ tūkstančiai vartotojų ieško kas meilės, kas tik sekso, o kas tiesiog nuotykių ar pokalbių. Vis dėlto, jeigu esate 30–40 amžiaus moteris ir ieškote rimtų santykių su panašaus amžiaus (35–45 m.) vyru, čia galite papulti į tikrą muilo operą – tie, kurie nuėjo vos į vieną ar kelis pasimatymus ir sutiko savo antrą pusę, galite sau pasiploti, o tie, kurie susidūrė su bent keliais skirtingais vyrų tipažais ir pakraupo – irgi pasiplokite. Tiesa, už pasiryžimą neištrinti šios programėlės.
Pažinčių programėlė
Pažinčių programėlė / 123RF.com nuotr.

35-erių vilnietė Goda (vardas pakeistas, – aut.past.) „Tinder“ programėlę išdrįso išbandyti po ilgų ir skausmingų skyrybų su vyru: suprato, kad tokio amžiaus moteriai, užsisukusiai darbuose, vaiko auginime, atsakomybėse ir pareigose, laiko ir noro lakstyti po naktinius klubus ar vakarėlius bei pažindintis – nėra.

Tiesa, moteris prisipažįsta, kad pradėti naudotis programėle buvo šiek tiek gėda. „Gal skeptiškas aplinkinių nusistatymas, kad pažinčių programėlėmis naudojasi tik tie, kas nesugeba nieko susirasti gyvai, yra tas stereotipas, dėl kurio būti tinderyje tikrai nėra smagu. Suprask – jei jau čia atsidūrei, turbūt niekas tavęs „neėmė“, tad griebeisi šiaudo. Tačiau realybė tokia – tau ne 20 metų, kuomet pažintis veja pažintį, o naujų žmonių ratas vis plečiasi. Tu turi vaiką, darbą, rutiną ir galimybių susipažinti su kažkuo nauju praktiškai nebelieka“, – 15min atvirauja Goda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne