Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 11

Moteris niršo sužinojusi vyro sprendimą, vaikai išgirdo: „Tėtis grįš tik kitą vasarą“

„Vaikams taip paaiškinome, kad tėtis sugrįš, kai prasidės nauja vasara. Visų pirma turime džiaugtis dabartine vasara, tada ateis ruduo, žiema ir pavasaris, o tėtis jau grįžo ir vėl gali būti su mumis visą laiką!“ – apie tai, kaip atžaloms pranešė apie sprendimą, kurį pačiai „sukramtyti“ buvo nelengva, pasakojo 27 metų estė Celine.
Liūdinti moteris
Liūdinti moteris / 123RF.com nuotr.

Šeimoje auga trys maži vaikai, todėl vyro mintis metams išeiti į karinę tarnybą įbaugino Celine. Vis dėlto, pamažu ji išmoko susitvarkyti su nauju gyvenimo būdu. Moteris taip pat dalijasi patarimais, kaip išsiversti vienai daugiavaikės šeimos mamai.

Po vidurinės mokyklos Celine ir Jörgenas iškart išvyko į Australiją, kur vyras gavo labai didelę traumą ir dėl to jos tada buvo atleistas nuo karinės tarnybos. Tada jie jau turėjo pirmąjį sūnų Lohe, o vėliau pirai gimė antroji atžala, o dviejų vaikų tėčiui jau nebebuvo prievolės eiti į kariuomenę. Tuomet vyro mintis eiti į gynybos pajėgas buvo kažkur atidėta, pamiršta.

Iš pradžių, kai jis sugalvojo šią idėją, tiesą pasakius, pikau, panikavau ir buvau nusivylusi – visos emocijos mane užplūdovienu metu

Tačiau vienu metu Celine vyras pradėjo jausti, kad darbas, kurį šiuo metu dirba, jo nebemotyvuoja ir norėtų išbandyti kažką naujo. Jis prasitarė jau apie idėją – kad vienuolikai mėnesių prisijungs prie gynybos pajėgų, ko anksčiau padaryti nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas