Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Nuo telefono slėpimo krūmuose iki melo apie artimojo mirtį: beprotiškiausi būdai nuslėpti neištikimybę

Kad nuslėptų neištikimybę nuo savo antrosios pusės, kai kurie žmonės yra pasiryžę praktiškai bet kam: tiek sumeluoti apie artimojo mirtį, tiek persirengti priešinga lytimi, rašo „The New York Post“.
Neištikimas vyras
Neištikimas vyras / 123RF.com nuotr.

Privatus tyrėjas Leonas Hartas iš Jungtinėje Karalystėje įsikūrusios bendrovės „InTime Investigations Ltd.“ per savo 15 metų patirtį yra sučiupęs daugiau nei 5 000 neištikimų asmenų.

Kaip bendrovės generalinis direktorius, L.Hartas prižiūri 250 detektyvų visame pasaulyje, kurie naudoja GPS, pasiklausymo įrenginius ir kitas stebėjimo technologijas, kad galėtų sekti savo taikinius.

Kai kurie triukai, kuriuos pasitelkia išdavikai, norėdami nuslėpti savo neištikimybę, gali tiesiog išversti iš koto. L.Harto teigimu, penki beprotiškiausi iš jų yra štai šie:

Dvigubas gyvenimas

Anot privataus tyrėjo, kai kurie neištikimi sutuoktiniai iš tiesų gyvena dvigubą gyvenimą – turi dvi šeimas, neretai gyvenančias namuose, esančiuose visai šalia vienas kito.

„Vienas vyras buvo įtariamas apgaudinėjęs savo žmoną, su kuria santuokoje pragyveno 50 metų. Jie turėjo tris vaikus ir septynis anūkus, – „The Mirror“ pasakojo L.Hartas. – Pradėję jį stebėti nustatėme, kad jis gyveno kitu adresu su moterimi tame pačiame kaime kaip ir jo žmona.“

Kai L.Hartas savo atradimu pasidalijo su įtariamojo žmona, ji prirėmė vyrą prie sienos. Jis prisipažino gyvenęs dvigubą gyvenimą beveik penkis dešimtmečius – tiek pat laiko, kiek buvo vedęs savo žmoną.

Jis taip pat prisipažino, kad su meiluže yra sukūręs šeimą – turi du vaikus ir tris anūkus.

Verslo kelionės

Kitas vyriškis nusprendė savo reikalus laikyti toli nuo namų – kad pasimatytų su savo meilužėmis, jam net reikėdavo skristi lėktuvu.

Privatus tyrėjas iš Londono atskleidė, kaip vienas nedorėlis šalia pagrindinių savo santykių turėjo dar tris kitus, o visos jo mylimosios viena apie kitą nežinojo.

„Žmona įtarė savo turtingą vyrą neištikimybe, nes jis kiekvieną savaitę kelioms dienoms dingdavo „darbo reikalais“. Vyras turėjo nedidelį orlaivį ir piloto licenciją, – dalijosi L.Hartas. – Nustatėme, kad jis vienu metu buvo užmezgęs romaną su trimis skirtingomis šeimomis, o visos jos buvo išsibarsčiusios po netoliese esančias salas.“

Mobiliojo telefono vietos nustatymas

Kai kurie svetimautojai veikia išties protingai. L.Hartas prisiminė atvejį, kuomet vienas vyras, norėdamas nuslėpti neištikimybę, naudodavosi mobiliojo telefono buvimo vietos nustatymo paslaugomis.

„Kažkada turėjome įtariamąjį, kuris pastatydavo automobilį prie savo vietinio golfo aikštyno, įdėdavo telefoną į plastikinį maišelį ir diskretiškai įmesdavo jį į netoliese esantį krūmą“, – sakė jis.

Mobiliojo telefono vieta rodydavo, kad vyras visą dieną praleisdavo golfo aikštyne. Tuo tarpu jis važiuodavo į netoliese esančius viešbučius ir susitikdavo su savo meiluže, nesukeldamas jokių įtarimų.

Pakeista išvaizda

Yra sukčių, kurie savo antrąsias puses išdavinėja apsimesdami tuo, kuo iš tiesų nėra. Jie gali tiek naudoti netikrą vardą, tiek pasikeisti šukuoseną, garderobą ar užsidėti akinius.

Pažinčių svetainės susituokusiems žmonėms „Illicit Encounters“ atlikta apklausa, kurioje dalyvavo 2000 dalyvių, atskleidė, kad net 42 proc. žmonių, norėdami nuslėpti neištikimybę, slėpėsi po kitokia išvaizda, tuo tarpu 8 proc. iš jų buvo persirengę priešinga lytimi.

Šeimos nario mirtis

Apgavikai, beviltiškai trokštantys malonumų už savo namų ribų, neretai renkasi „numarinti“ savo šeimos narį, kad turėtų dingstį neištikimybei.

„Illicit Encounters“ apklausos rezultatai parodė, kad 38 proc. neištikimų asmenų yra melavę apie šeimos nario mirtį tam, kad nuslėptų savo tikrąjį elgesį.

Kaip anksčiau rašė „The New York Post“, yra keletas būdų, kaip pastebėti, ar antroji pusė jūsų neapgaudinėja. Privati tyrėja Charlotte Notley pataria klientams įsiklausyti į savo nuojautą, stebėti savo partnerio naudojimąsi internetu ir netikėtai apsilankyti jo darbe.

„Jūs geriausiai pažįstate savo partnerį, taigi, jei kažkas jaučiasi blogai, greičiausiai taip ir yra, – teigė C.Notley. – Dauguma klientų, kurie ateina pas mus, žino, kad kažkas yra ne taip, ir dažniausiai būna teisūs.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius