Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po 10 metų vyras sužinojo tiesą apie sužadėtinę: mąsto net atšaukti vestuves

Neseniai susižadėjęs vyras pergalvojo savo santykius po to, kai atskleidė paslaptį, kurią jo sužadėtinė slėpė daugiau nei dešimtmetį – visa tai įvyko jo sesers dėka.
Susipykę sutuoktiniai
Susipykę sutuoktiniai / 123RF.com nuotr.

Turėtumėte visiškai pasitikėti žmogumi, su kuriuo galiausiai susituoksite. Didžioji dalis iš mūsų savo partnerius pažįsta gana gerai iki to laiko, kai nusprendžia įtvirtinti ryšį. Tačiau ką darytumėte, jei sužinotumėte, kad jūsų partneris saugojo milžinišką paslaptį?

Kaip rašoma Mirror, į tokią situaciją pateko vienas vyras, kuris teigia atskleidęs nežinomą savo sužadėtinės gyvenimo dalį, kurią ji sugebėjo slėpti visą jų santykių laiką.

Maža to, aptikta informacija privertė jį iš naujo apsvarstyti vestuves. Jis sakė, kad tai, ką sužinojo apie savo būsimą žmoną, privertė jį „pažvelgti į ją kitaip“.

„Reddit“ paskelbtame pasakojime vyras teigė, kad su sužadėtine bendrauja jau ketverius metus, o praėjusį mėnesį jie susižadėjo. Tačiau incidentas, kurį ji slepia, įvyko prieš 10 metų – ir yra susijęs su jo seserimi.

Jis paaiškino, kad jo sesuo „visada atrodė šiek tiek nervinga“ šalia jo partnerės, o kai jis apie tai paklausė, ji paprasčiausiai atsakė, kad jos buvo „senos vidurinės mokyklos draugės“.

Tačiau praėjus kelioms savaitėms po to, kai jie susižadėjo, vyro sesuo nusprendė pagaliau prisipažinti. Paaiškėjo, kad kai ji mokėsi mokykloje, jos vaikinas ją apgaudinėjo su mergina, kuri dabar yra ta pati moteris, kurią ketina vesti jos brolis.

Vyras rašė: „Ji sakė, kad mano sužadėtinė žinojo apie jų santykius, bet vis tiek pasirinko susitikinėti su tuo vaikinu. Buvau šiek tiek šokiruotas, nes prisimenu, kaip kelis mėnesius guodžiau savo seserį po to, kai jos vaikinas ją apgavo. Tik nežinojau, kad tas asmuo, su kuriuo jis apgaudinėjo, buvo mano sužadėtinė.“

Vėliau jis apie tai paklausė savo sužadėtinės, kuri „visiškai prisipažino“ ir pradėjo verkti, sakydama, kad tai buvo „siaubinga klaida“, dėl kurios vis dar „jaučiasi kalta“. Tačiau nors dabar ji yra „pasikeitusi moteris“, vyras vis dar negali atsikratyti abejonių dėl jų būsimų vestuvių.

„Nors aš tikiu savo sužadėtine, kad ji yra pasikeitusi ir kad ji ne iš tų, kurios apgaudinėja, aš tiesiog turiu abejonių dėl visko, – tęsė jis. – Vis dar prisimenu, kaip vidurinėje mokykloje buvo įskaudinta mano sesuo, o dabar, kai žinau, kad dėl to įskaudinimo kalta mano sužadėtinė, į ją žiūriu kitaip.“

Pranešimo komentatoriai ragino vyrą neskubėti nutraukti santykių, nes 10 metų yra ilgas laiko tarpas, per kurį žmogus gali pasikeisti, ypač kai „nusižengimas“ įvyko, kai moteris buvo paauglė.

Vienas asmuo sakė: „Tikiuosi, kad po 10 metų jūs nesate tas pats žmogus, koks buvote vidurinėje mokykloje. Tai pasakytina ir apie tavo sužadėtinę. Žmonės auga. Vidurinės mokyklos mokiniai yra tiesiog vaikai.“

O kitas pridūrė: „Jei ji būtų tau apie tai papasakojusi, būtų buvę gerai. Nes ji teisi, kartais vaikai / paaugliai daro kvailystes ir paprastai iš to išauga. Bet tai, kad ji ketverius metus tai nuo tavęs slėpė, yra tiesiog neteisinga.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas