Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 14

Priklausomybę nuo „Tinder“ įveikusi Joana: tai buvo visiškai pavergę mano gyvenimą

Ieškoti antrosios pusės per pažinčių programėles, galima sakyti, jau tapo norma. Pasirinkimo jose nemažai, o užkalbinti akį traukiantį žmogų pareikalauja gerokai mažiau pastangų nei kur nors gatvėje. Tačiau ne visada šios platformos vienišiams atneša tik džiaugsmą. Panirę į besaikį jų naudojimą, žmonės net pajunta savotišką priklausomybę – be pažinčių programėlių jie negali išgyventi nė dienos.
Pažinčių programėlė
Pažinčių programėlė / Shutterstock nuotr.

„Atsikeldavau ryte, o pirma mintis būdavo: įdomu, ar kas nors mane palaikino?“ – atvirauja 27­-metė Joana (tikrasis vardas redakcijai žinomas). Mergina tvirtina – prieš kelerius metus ji pajuto tikrų tikriausią priklausomybę nuo pažinčių programėlių. Per šias platformas ji gavo tiek dėmesio iš vyrų, kad jautėsi tarsi ant sparnų.

Galiausiai tam, kad susirašinėtų su nepažįstamaisiais, Joana ėmė aukoti ir savo miegą. „Tai buvo visiškai pavergę mano gyvenimą“, – 15min tvirtina ji.

Pažintys vertė Joaną jaustis geriau

Kaip pasakoja Joana, pirmą kartą naudotis pažinčių programėlėmis ji pradėjo būdama 22-ejų. Išbandė jų ne vieną, tačiau labiausiai jai prilipo platforma „Tinder“. Kad galėtų per šią programėlę iš tiesų susirasti antrąją pusę, mergina netikėjo – darė tai daugiau iš susidomėjimo bei sekdama draugių pavyzdžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas