Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksas po miestą: 3 merginų pasakojimai apie įsimintiniausią naktį Vilniuje

Ar pamenate geriausią seksą gyvenime? O kokį labiausiai įsiminėte dėl neįprastų aplinkybių? Virtualių pažinčių laikais seksas vos susitikus ar net nepaklausus vardo tapo įprastu reiškiniu, bet vien tuo nieko nenustebinsi. Ir nors apie moterų nuotykius kalbama mažiau nei vyrų, jie – ne mažiau spalvingi ir keisti.
Moteris
Moteris / Maru Lombardo / Unsplash nuotr.

Idėja surasti tokių spalvingų istorijų kilo spontaniškai, kai viešajame transporte nugirdau per garsiai besigiriančių jaunuolių istorijas. Iš karto pasirodė, kad istorijos skambėjo pernelyg neįtikėtinai, kad būtų tiesa. Bet kas gi patikrins? Iš kitos pusės – mes merginos irgi pasipasakojam, tik gal ne garsiai viešumoje.

Ketvirtadienį baigėsi karantinas (pagaliau) ir nors jau kurį laiką viešas gyvenimas atlaisvėjęs, buvo laikas, kada į „Tinderio“ pasimatymus vienišiai ėjo pusiau slapta, veidus neišvengiamai dangstė kaukėmis ir tikrai ne kiekvienas drįso rekomenduojamą saugų socialinį atstumą pažeisti. Ypač viešoje vietoje ir dar su nepažįstamu.

Surinktos istorijos – tikros. Ir ne pandeminės, bet primenančios, kad iki jos atsipalaidavusio laisvo jauno žmogaus gyvenimas buvo kitoks. Pasakojimai – moterų bei merginų, kad nors taip, nors virtualiai, atsverčiau tai, ką kartais nugirstu viešajame transporte.

Savo patirtimi apie labiausiai įsiminusį seksą mieste pasidalino trys vilnietės. Merginos, kurių vardai pakeisti, sutiko papasakoti apie džiaugsmingus ir liūdnus įvykius, nutikusius prieš, per ir po įsimintiniausio sekso mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne