Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 13

Seksas su savimi: kiek dažnai masturbuotis yra normalu?

Nors masturbacija daugeliui vis dar yra tabu, tačiau tai yra natūrali seksualinė veikla, kuria dauguma žmonių užsiima tam tikru savo gyvenimo periodu. Masturbacija gali sumažinti įtampą ir suteikti tam tikrą seksualinį atsipalaidavimą. Ji padeda žmonėms geriau pažinti savo kūną ir atrasti savo seksualinius pomėgius.
Seksas
Seksas / Shutterstock nuotr.

Pastaraisiais metais pradėta kalbėti apie tai, kad lengva prieiga prie pornografijos privedė prie besaikės masturbacijos, sukeldama seksualinių problemų bangą ir iškreiptą požiūrį į seksą. Vieni masturbuojasi keliolika kartų per dieną, kiti kartą per mėnesį. Kaip dažnai masturbuotis yra normalu?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne