Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 08 13

Į Norvegiją be cento kišenėje išvykusi 6 vaikų mama Loreta: galėjau teįpirkti bandelę arba litrą pieno

Loreta Rørtveit į Norvegiją išvyko, kaip sako, ieškodama geresnio gyvenimo. Tuo metu jai teko priimti sunkų sprendimą ir palikti tris mažus vaikus mamai, nes finansų šeimai trūko – mėnesį tekdavo pragyventi vos už 156 litus.
Loreta sako: „Visa šeima. Didžiulis išbandymas išgauti sėkmingą visos šeimos nuotrauką su tokiu būriu vaikų.  Esame jau seniai nusprendę, kad savaip gražios gaunasi ir tokios.“
Loreta sako: „Visa šeima. Didžiulis išbandymas išgauti sėkmingą visos šeimos nuotrauką su tokiu būriu vaikų. Esame jau seniai nusprendę, kad savaip gražios išeina ir tokios.“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Apsigyvenusi nedideliame miestelyje Norvegijos šiaurėje, ji kibo į darbus ir net negalvojo, kad sutiks žmogų, su kuriuo susies savo gyvenimą ir atras meilę bei laimę. Šiandien moteris ne tik dirba, bet mėgaujasi įspūdinga gamta nedideliame miestelyje, ištekėjo antrą kartą, sukūrė šeimą ir augina šešis vaikus, iš kurių trys jau beveik suaugę.

Loreta, paklausta, ar svajojusi apie didelę šeimą, atsako, kad visą gyvenimą norėjo kažkuo rūpintis, tačiau, kad bus daugiavaikė mama – negalvojo. Šiandien jos glėbyje Greta (22 m.), Mangirdas (20 m.), Elada (15 m.), Adrija (9 m.), Marija (6 m.) ir Patroklijus (2 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas