Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Indrė Stonkuvienė ir Viktorija Key susirungė netikėtame iššūkyje – kas jas privertė bėgioti po „Maximos“ parduotuvę?

Pieštukai, penalai, rašikliai, aplankai, liniuotės ir kiti pirkiniai reiškia tik vieną – artėja Rugsėjo 1-oji, kuriai reikia atsakingai pasiruošti. Būti mokyklos pirmūnu ne taip ir paprasta, o „Mokyklinės mugės“ pirmūnu – atvirkščiai – labai lengva. Pirmūnių iššūkį priėmusios „Maximos“ partnerės, visuomenininkė Indrė Stonkuvienė ir tinklaraštininkė Viktorija Key, įsitikinusios: viskas išties paprasta, tereikia pirmūniškais „Mokyklinės mugės“ pasiūlymais ruošiantis mokyklai pasinaudoti jau dabar.
Viktorija Key ir Indrė Stonkuvienė
Viktorija Key ir Indrė Stonkuvienė / Stop kadrai

Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse su pirkinių krepšeliais besirungiančias tarpusavyje Indrę Stonkuvienę ir Viktoriją Key pamatysi ne kasdien. Žinomos moterys sutiko dalyvauti „Maximos“ surengtame pirmūnių iššūkyje, kurio metu joms reikėjo per tam tikrą laiką apsipirkti mokyklinių prekių – kuo daugiau ir kuo pigiau.

Abi juokiasi, kad iššūkio būta išties smagaus ir nesudėtingo – juk „Mokyklinės mugės“ metu „Maximoje“ apstu kanceliarinių prekių, kurias, perkant dvi ar daugiau, galima įsigyti su 50 procentų nuolaida, tad reikėjo paprasčiausiai griebti tai, kas reikalinga ir kasoje apsidžiaugti akivaizdžiai sutaupius.

Nors iššūkį laimėjo pigiau apsipirkusi Viktorija, Indrė juokiasi, kad ji turi du mokyklinukus, todėl normalu, kad norėjosi visko imti gerokai daugiau, negu priešmokyklinuką ruošiančiai Viktorijai. Visgi, nugalėjo draugystė, gera nuotaika ir... mažos kainos.

Nelaukia paskutinės minutės

„Esu mėgėja tiek mesti, tiek gauti iššūkių, tad ir šįkart sutikau jį priimti, nes man išties smagu. Esu labai azartiškas žmogus, nors ir stengiuosi į tokius iššūkius žiūrėti per žaismingą prizmę – smagi ir kūrybiška idėja aktualia tema!“ – įspūdžiais dalijosi I.Stonkuvienė.

Moteris patikina – ne tik linksmame iššūkyje, bet ir realiame gyvenime ji apsipirkinėja pasinaudodama nuolaidomis ir ypatingais pasiūlymais.

„Sužinojusi apie būsimus ypatingus kainų pasiūlymus, jokiu būdu jų nepraleidžiu – juk būtų nelogiška nepasinaudoti artėjančiomis nuolaidomis. Mano šeima laukia ne tik „Mokyklinės mugės“, bet ir kitų mugių, teminių mėnesių. Reikalingais dalykais pasirūpiname pigiau ir sutaupydami“, – dalijasi ji.

Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“
Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“

Indrės dukra Cecilija rugsėjį keliaus jau į šeštą klasę, o štai sūnus Pranciškus – būsimas ketvirtokas, taigi mokyklinio krepšelio suruošimas žinomai moteriai – nebe naujiena.

„Vos tik prasidėjus „Mokyklinei mugei“ neatidėliojau apsipirkimo paskutinei minutei – mėgstu viską susiplanuoti, susidėlioti. Ramiai susėdame, susidarome reikalingų prekių sąrašą ir einame apsipirkti. Į Cecilijos sąrašą aš jau nesikišu, daugiau dėmesio čia reikia skirti sūnui. „Maximoje“ viską randame, ko mums reikia, kartais įsigyjame ir to, ko nebuvo sąraše, – nes atėję pamatome reikalingų dalykų, apie kuriuos nepagalvojome, ir dar už itin gerą kainą. Apsimoka!“ – šypsosi Indrė.

Pašnekovė pasakoja, kad vaikai noriai renkasi mokyklinius reikmenis, patys domisi, todėl jie apsipirkinėja visi kartu. „Esu iš tų mamų, kurios leidžia vaikams rinktis. Kai pats vaikas išsirenka daiktus, tuomet juos noriai ir naudoja. Neturi ant ko paburbėti, negi ant savęs burbės (juokiasi). Mėgstu suteikti laisvę mokytis savarankiškumo ir patiems padaryti pasirinkimus. Svarbiausia – visko nepalikti paskutinei minutei“, – šypteli I.Stonkuvienė.

„Mokyklinė mugė“ – naujos pradžios simbolis

Iššūkyje dalyvavusi Viktorija Key šypsosi, kad su Indre varžytis buvo išties smagu, o šis lengvumas, matomas vaizdo įraše, pasak jos, galbūt padės ir tėveliams į stresą sukeliantį pasiruošimą mokyklai pasižiūrėti kaip į nesudėtingą procesą. Juk visas moksleiviui reikalingas prekes „Mokyklinės mugės“ metu galima rasti vienoje vietoje ir geromis kainomis, taigi tereikia griebti krepšelį, kaip kad padarė mokyklinukus auginančios mamos, ir keliauti į „Maximą“.

Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“
Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“

„Iššūkis sekėsi neįtikėtinai gerai ir sklandžiai, beliko tik pasitelkti charizmą ir smagiai praleisti laiką“, – šypsosi Viktorija, prisipažinusi, kad šie metai – jai ypatingi, mat trejų ir šešerių metų sūnus auginanti moteris šiemet vyresnėlį jau ruošia priešmokyklinei klasei.

„Jau prasideda jauduliukas, prisijaukiname mintį, kad netrukus laukia dideli pokyčiai. Aplanko ir įvairių baimių ne tik dėl paties pokyčio vaikui, bet ir dėl savo minčių – kaip jis susitvarkys, ar nepasiklys koridoriuose ir t.t. Bet, manau, tai normalu, panašios baimės buvo ištikusios ir išleidžiant vaiką į darželį, o finale reikia viską tiesiog priimti kaip gyvenimą ir neišvengiamą vaiko raidos etapą. Po truputį dairomės mokyklos, jau net šiemet buvome keliuose pokalbiuose mums aktualiose mokymo įstaigose, domimės, stebime situaciją, klausinėjam bičiulių, turinčių vyresnius vaikus, kaip kas vyksta“, – atvirauja Viktorija.

Tinklaraštininkei mintys galvoje sukasi ne tik apie mokymosi įstaigą, bet ir apie tai, kaip reikės suruošti vaiką tiek priešmokyklinei, tiek pirmai klasei.

„Man asmeniškai „Maximos“ „Mokyklinė mugė“ yra tikras sugrįžimo atgal į mokyklą simbolis. Esu kilusi iš Klaipėdos, tad „Maxima“ mokyklos laikais būdavo būtent ta vieta, kur važiuodavome apsipirkti mokyklai. Viskas kur kas patogiau, kai vienoje vietoje gali rasti didžiąją dalį krepšelio, o ir pasirinkimas labai didelis. Manau, visiems smagu reikšmingai sutaupyti ir šiuos pinigus skirti kitiems dalykams – galbūt prisidėti prie planuojamos kelionės biudžeto, o gal tiesiog nusivesti vaikus į spektaklį. Todėl akcijomis mielai naudojamės ne tik „Mokyklinės mugės“ metu, bet ir kitų „Maximos“ teminių pasiūlymų metu“, – pasakoja V.Key.

Primename, kad šiuo metu „Maximoje“ perkant dvi ar daugiau skirtingų arba vienodų kanceliarinių prekių jas galima įsigyti 50 proc. pigiau, o pasinaudojus šiuo pasiūlymu būtiniausių priemonių krepšelį, kurį sudaro kuprinė, skirtingi sąsiuviniai ir aplankai, dailės priemonės bei kitos reikalingiausios kanceliarinės priemonės, šiemet galima įsigyti už 20,92 Eur. Geriausi „Mokyklinės mugės“ pasiūlymai taikomi nuo pirmųjų dienų, tad pasirūpinus būtiniausiomis priemonėmis dabar, naujų mokslo metų starto galėsite laukti ramiai, mėgaujantis likusiomis vasaros dienomis.

„Mokyklinė mugė“ prekybos tinkle „Maxima“ vyksta nuo liepos 25 d. iki rugsėjo 4 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas