Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip palepinti save neišlaidaujant? Maži jaukumo momentai, kurie kainuoja vos kelis eurus

Šiais laikais, kuomet dauguma gyvename beprotišku tempu, vis daugiau ir garsiau kalbama apie poilsį, būtinybę stabtelėti kasdienybėje ir bent keliolika minučių rasti laiko sau: ar tai būtų pagulėjimas šiltoje vonioje žvakių šviesoje, ar jaukus įsisupimas į šiltą pleduką skaitant mėgstamą knygą – kad ir kokia būtų jūsų meilės kalba su savimi – tai visada gera investicija į sveikatą ir emocinę gerovę. Nuostabu, kai susikurti mažus stebuklus kasdienybėje daug nekainuoja, tereikia žinoti, kur malonūs pirkiniai nepaplonins piniginės.
Namai.
Namai. / Shutterstock nuotr.

Ne veltui vis garsiau kalbama apie meilę sau – sveikatos specialistai pataria neužsisukti pareigose ir atsakomybėse poilsio sąskaita, nes anksčiau ar vėliau toks elgesys gali atsiliepti skaudžiomis pasekmėmis.

Ruduo – puikus laikas šiek tiek nurimti ir paieškoti savęs palepinimo būdų – jeigu šiltuoju sezonu visi bėgome, keliavome, norėjome kuo daugiau pamatyti bei aplankyti, šaltasis sezonas gali būti puikus laikas susikurti naujiems jaukiems ritualams, kurie leistų pailsėti tiek kūnui, tiek mintims.

Žmonės nori ne tik būtinųjų prekių, bet ir estetikos

Nors savęs lepinimas gali skambėti kaip brangus malonumas, iš tiesų esti visai paprastų ir nebrangių būdų tai įgyvendinti per daug neišlaidaujant. Žemų kainų tinkle „Pepco“ galite rasti platų namų aksesuarų ir dekoracijų asortimentą, kuris nudžiugins patraukliomis kainomis ir šiuolaikiškais sprendimais.

„Pepco“ operacinės veiklos vadovė Baltijos šalims Erika Maželienė pasakoja, kad „Pepco“ parduotuvės išsiskiria tuo, jog jos gali aprūpinti šeimas visais būtiniausiais daiktais: siūlo ne tik platų drabužių visai šeimai pasirinkimą, bet ir gausų namų apyvokos prekių asortimentą.

„Pepco“ parduotuvėse galima rasti viską, ko reikia šeimai ir namams – nuo drabužių visai šeimai iki įvairiausių namų apyvokos prekių. Čia galima rasti nuolatinį ir besikeičiantį drabužių asortimentą vaikams ir suaugusiems. Reguliarų drabužių asortimentą sudaro kasdienės prekės, tokios kaip marškinėliai, kelnės, sportiniai ir namų drabužiai, pižamos, apatinis trikotažas ir kita. Jį nuolat papildo besikeičiančios kolekcijos – šiuo metu tai yra šilti megztiniai, liemenės, striukės ir kiti šaltajam sezonui skirti drabužiai. Taigi priklausomai nuo sezoniškumo ir tendencijų pirkėjai gali nuolat atrasti naujų, aktualių ir stilingų drabužių visiems šeimos nariams“, – pasakoja E.Maželienė.

Atstovų nuotr./„Pepco“ operacinės veiklos vadovė Baltijos šalims Erika Maželienė.
Atstovų nuotr./„Pepco“ operacinės veiklos vadovė Baltijos šalims Erika Maželienė.

Pašnekovė akcentuoja, kad „Pepco“ drabužius pamėgę tūkstančiai šeimų, tačiau vis daugiau pirkėjų čia užsuka vedini noro įsigyti šiuolaikiškų ir nebrangių namų daiktų – tiek pačių būtiniausių, tiek tokių, kurie skirti kurti jaukumui ir poilsiui. Čia rasite bene viską, ko gali prireikti virtuvei, valgomajam, svetainei, miegamajam ar vonios kambariui, taip pat platų prekių sandėliavimui, namų tvarkymui ir augintiniams pasirinkimą. „Pepco“ parduotuvės išdėstytos taip, kad būtų patogu rasti prekes įvairioms namų erdvėms.

„Mūsų sezoninės kolekcijos – tikras lobis tiems, kurie mėgsta atnaujinti namus pagal mados tendencijas. Dekoracijos apima įvairius stilius: nuo minimalistinio skandinaviško su metalo ir betono elementais iki boho stiliaus su natūraliomis medžiagomis ir žemiškais tonais. Nepamirštame ir glamūro gerbėjų – blizgantys metaliniai akcentai, stiklas ir keramika sukuria prabangos pojūtį. Tai leidžia kiekvienam pirkėjui rasti sau tinkamiausią sprendimą ir suteikti savo namams išskirtinumo už itin žemą kainą“, – komentuoja E.Maželienė.

Atstovų nuotr./„Pepco“
Atstovų nuotr./„Pepco“

Jaukumas, kuris daug nekainuoja

„Pepco“ atstovė teigia, kad lietuviai vis daugiau dėmesio skiria savo namų jaukumui ir išskirtinumui, o tai stengiasi sukurti įvairiomis dekoro detalėmis: „Pastebime, kad viena iš populiariausių prekių kategorijų yra kvapniosios žvakės – jos ne tik suteikia malonų aromatą, bet ir tampa interjero detale. Taip pat ypač perkamos įvairių formų ir raštų vazos bei vazonai, kurie padeda kurti gyvą ir stilingą namų aplinką.“

Kita ryški tendencija – valgomojo dekoro reikmenys. Anot pašnekovės, pirkėjai vis daugiau dėmesio skiria ne tik patiekalams, bet ir tam, kaip jie bus patiekti.

„Labai populiarūs įvairūs serviravimo indai, stilingos taurės, stiklinės bei puodeliai. Stalo dekoravimo elementai tampa svarbia namų dalimi ir tai matome iš vis didėjančio susidomėjimo šiomis prekėmis. Kadangi „Pepco“ siūlo įvairaus stiliaus ir medžiagų gaminius, pirkėjai lengvai randa sau tinkamus produktus, kurie atitinka jų skonį ir poreikius“, – pasakoja E.Maželienė.

Atstovų nuotr./„Pepco“
Atstovų nuotr./„Pepco“

Rudens ir žiemos laikotarpiu „Pepco“ parduotuvėse vis dažniau ieškoma įvairių prekių namams, pavyzdžiui, daug dėmesio sulaukia itin mėgiamos jau anksčiau minėtos kvapniosios žvakės, kurias „Pepco“ siūlo už itin mažą kainą – vos 1,30 eur. Jos ne tik skleidžia malonų kvapą, bet ir suteikia šilumos bei jaukumo atmosferą.

Na, o pristigus šilumos ar tiesiog malonaus jaukumo, švelnūs pledai (130x170 cm) gali būti puikus pasirinkimas, o jų kaina taip pat džiugins – tik 5 eurai. Tai – puikus sprendimas vakarams prie televizoriaus ar su knyga.

Kaip „Pepco“ užtikrina tokias patrauklias kainas?

Besilankantieji „Pepco“ parduotuvėse netrunka pastebėti, kad kainos čia – itin patrauklios, todėl sugrįžta čia vėl ir vėl, atranda skirtingas prekių kategorijas, akcijas, specialius pasiūlymus.

Pašnekovė pasakoja, kad „Pepco“ yra didelis ir augantis tinklas, veikiantis net 18-oje Europos šalių, todėl toks verslo modelis leidžia išlaikyti žemas kainas be kokybės kompromisų.

„Mes centralizuotai gaminame ir perkame prekes dideliais kiekiais, todėl galime derėtis dėl palankesnių kainų su gamintojais. Taip pat efektyviai valdome logistikos ir pakavimo kaštus, kas leidžia sumažinti galutines prekių kainas. Toks masto ekonomijos privalumas leidžia mums pasiūlyti itin patrauklias kainas pirkėjams, išlaikant prekių kokybę ir įvairiapusišką asortimentą, kuris atitinka jų poreikius. Mažos kainos ir kokybė yra tai, kas mus išskiria iš kitų – sezoniniai pasiūlymai visada atnaujinami, tad galima rasti naujovių kiekvieną sezoną“, – reziumuoja E.Maželienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant