Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Moteris nuo vyro tiesą slėpė 5 metus: sutuoktinis liko sugniuždytas

Mama buvo pasmerkta už tai, kad pavadino savo sūnų mokyklos laikų vaikino vardu ir penkerius metus tai slėpė nuo savo vyro, nors visi šeimos nariai ir draugai žinojo tiesą.
Ginčas
Ginčas / 123RF.com nuotr.

Vyras liko sugniuždytas sužinojęs, kad žmona pavadino jų sūnų mokyklos laikų mylimojo vardu. Tačiau skaudžią tiesą jis sužinojo tik tada, kai sūnui suėjo penkeri metai. Jis papasakojo, kaip su žmona išėjo apsipirkti ir susidūrė su vienu iš jos mokyklos draugų, rašoma „Mirror“.

Jiems besišnekučiuojant draugė paklausė, ar jie turi vaikų, ir žmona nedrąsiai atsakė, kad turi sūnų. „Reddit“ tinkle vyras rašė: „Kai senoji draugė paklausė sūnaus vardo, o žmona atsakė, ji keistai pažvelgė į mane ir pasakė žmonai, kad „turi buvusio vaikino vardą?“

„Mūsų sūnaus vardas labai unikalus, niekada nesu sutikęs kito žmogaus tokiu pačiu vardu. Dabar žmona atsisako su manimi apie tai kalbėti. Jaučiuosi išduotas ir bjauriuosi ja. Tarsi mano galvoje būtų perjungtas jungiklis, aš tiesiog negaliu į ją žiūrėti taip pat.“

Vėliau vyras paklausė, kaip ji jaustųsi, jei jų vaiką pavadintų buvusios merginos vardu. Jis pridūrė: „Kai aptarinėjome vardą, neturėjau nė menkiausio supratimo, kad tai buvo jos buvusios meilės vardas. Žinojau, kad vidurinėje mokykloje ji turėjo vieną vaikiną, kurio vardo man niekada nesakė, o jų santykiai truko apie dvejus metus“.

„Paklausiau, kodėl ji man nepasakė, iš kur kilęs sūnaus vardas. Ji atsiprašė, bet nemanė, kad tai toks svarbus dalykas, o aš nesutikau. Pasakiau jai, kad tai buvo ir mano pasirinkimas, o ji tai iš manęs atėmė. Paklausiau jos, ar ji jaustųsi taip pat, jei turėtume dukrą ir pavadintume ją mano buvusios vardu, o ji atsakė, kad tai - kas kita.

Žmona pasakė, kad gali atskirti sūnaus ir savo buvusio draugo vardus vieną nuo kito, netapatinti jų, bet nebūtų tikra, kad aš galiu padaryti tą patį. Buvau priblokštas ir pradėjau jaustis dar blogiau. Pasakiau jai, kad tai vienas kvailiausių dalykų, kuriuos kada nors girdėjau iš kieno nors lūpų“. Sugniuždytas vyras paklausė, ar žmona vis dar myli savo vidurinės mokyklos draugą – ir ji akimirką stabtelėjo prieš atsakydama teigiamai.

Jis pridūrė: „Ji atsakė, kad taip, bet ne taip, kaip myli mane, ir kad negalima tiesiog nustoti mylėti, kad meilė keičiasi. Tuo metu norėjau vemti. Ji matė, kad buvau labai nusiminęs.“

Galiausiai vyras apie tai pasikalbėjo su mylimosios tėvais ir sužinojo, kad visi – jos šeima ir draugai – žinojo, kad jų sūnus pavadintas jos buvusio vaikino vardu. Norėdamas atitaisyti šią žalą, vyras paprašė žmonos kartu su juo apsilankyti pas santuokos terapeutą ir apsvarstyti sūnaus vardo keitimo galimybę. Tačiau ji prieštaravo abiem šioms idėjoms.

Vėliau vyras patvirtino, kad jie išsiskyrė, o socialinės žiniasklaidos vartotojai gyrė jį už tai, kad jis ryžosi priimti tokį sprendimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas