Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per penkerius metus – šeši vaikai: moteris augina tris dvynukų poras

Niujorke gyvenantys Jolene Mckee (32 m.) ir jos vyras Andrew (33 m.) dabar yra aštuonių asmenų šeima. Prieš tris mėnesius tėvai susilaukė trečios dvynukų poros. Moters gydytojas sakė, kad per 25 darbo metus jam neteko sutikti moters, pagimdžiusios tris dvynukų poras.
Naujagimių batukai
Naujagimių batukai / 123RF.com nuotr.

Daugiavaikė mama „The Daily Mail“ tvirtino, kad yra palaiminta, nes trys nėštumai jai padovanojo šešis vaikus.

Jolene ir Andrew vaikai: sesutės Peyton ir Paige (5 m.), sesuo ir brolis Abigail ir Andrew (3 m.) ir mažiausieji broliukai Aidenas ir Jaidenas. Taigi šeimoje auga trys sūnūs ir trys dukros.

Visus vaikus galite pamatyti ČIA.

„Jaučiuosi labai laiminga, kad mes turime visas galimas dvynių kombinacijas: dvi mergaites, du berniukus bei dvynius mergaitę ir berniuką“, – sako J.Mckee.

Iki pirmųjų dvynių nėštumo, pasakojo moteris, ji buvo pastojusi, tačiau įvyko persileidimas. Tačiau po trijų mėnesių Jolene pasijuto esanti nėščia:

123RF.com nuotr./Kūdikiai
123RF.com nuotr./Kūdikiai

„Baiminausi vizito pas gydytojus ultragarso tyrimui, nes vis dar jutau širdgėlą dėl persileidimo. Panikavau, nes mačiau, kad daktarai kalbasi ilgokai ir dar kažką pakvietė į kabinetą. Ir tada jie man pranešė, kad aš laukiuosi dvynių. Negalėjau tuo patikėti. Buvo labai miela!”

Po dvejų metų Jolene vėl pasijuto besilaukianti ir dar kartą jai teko nustebti išgirdus, jog gimdoje – dvyniai. Kaip pasakojo moteris, ji buvo šokiruota lygiai taip pat, kaip ir jos vyras.

Po Abigail ir Andrew gimimo buvo nemenkas iššūkis rūpintis keturiais vaikais. Ir kai moteris vėl pasijuto besilaukianti, jau 100 proc. buvo tikra, kad vaisius gimdoje – ne dvynukai.

„Aš maniau, kad dabar jau tikrai nešioju vieną. Bet kai mums pasakė, kad ir vėl dvynukai, sunkiai begalėjome patikėti. Mūsų gydytojas teigė, kad per jo 25 metų karjerą tai pirmas atvejis, kai mato moterį, susilaukusią trijų dvynių porų“, – pasakojo Jolene.

Jolene ir Andrew galite pamatyti ČIA, o vyresnėlių dvynukų poras – ČIA.

Pasak mamos, kiekvienas vaikas yra skirtinga asmenybė. Jos mėgstamiausias dalykas yra stebėti visus vaikus augančius – tai, anot Jolene, šildo širdį.

„Žmonės negali patikėti, kad visi vaikai yra mūsų, ypač, kai tarp jų toks nedidelis amžiaus skirtumas. Viską suorganizuoti su tokiu būriu vaikų tikrai nelengva bei reikalauja gero planavimo. Pavyzdžiui, yra reikalų su skalbiniais – skalbiu mažiausiai šešis kartus per savaitę“, – „The Daily Mail“ pasakojo mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas