Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Testas apie Heloviną. Kiek klausimų iš 10-ies apie Šiurpnaktį atsakysite teisingai?

Spalio 31-ąją minimas Helovinas vis labiau užkariauja ir lietuvių širdis – prieš keliolika metų nedrąsiai pradėjusi populiarėti šventė šiandien nemažai žmonių yra viena laukiamiausių rudens švenčių. Ką žinote apie šią šventę? Spręskite testą ir sužinokite įdomių dalykų!
Helovinas
Helovinas / Shutterstock nuotr.

Amerikoje itin populiari Helovino šventė Lietuvoje jau taip pat turi didelį būrį gerbėjų, kurie jai ruoštis pradeda iš anksto – kostiumai, dekoracijos, teminio vakarėlio atributika, specialūs saldumynai ir kiti šventės tematiniai dalykai parduotuvėse pasirodo dar gerokai iki „baisiausios metų nakties“.

Iki šių metų Helovino liko vos savaitė, tad jeigu dar nespėjote jai pasiruošti, visų reikiamų dalykų rasite „Pepco“ parduotuvėse visoje Lietuvoje. Jūsų laukia unikalios interjero dekoracijos, kaukės ir kostiumai vaikams bei įvairiausi žaislai augintiniams. Ir visa tai – už bauginančiai patrauklią kainą!

Na, o dabar raitojamės rankoves ir pasitikriname žinias – ką žinote apie šią šventę? Spręskite testą, sužinokite naujų dalykų ir pasidalinkite su draugais!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento