Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Apotheka vaistinė“ pradeda skiepyti ir nuo COVID-19

Lietuvoje pradėjus masinę vakcinaciją, nuo COVID-19 jau galima pasiskiepyti ir dalyje šalies vaistinių. Viena jų – „Apotheka vaistinė“ prekybos centre „RYO“ Panevėžyje.
„Apotheka Vaistinė“
„Apotheka vaistinė“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Siekiant gerinti gyventojų skiepijimo prieinamumą ir didinti skiepijimo apimtis, sveikatos apsaugos ministras pasirašė teisės aktus, kuriais vadovaujantis išplėstinės praktikos vaistininkai galės teikti vakcinacijos nuo COVID-19 paslaugas. „Apotheka vaistinė“ Panevėžyje jau vykdo mokamą suaugusių gyventojų skiepijimą erkinio encefalito bei sezoninio gripo vakcinomis.

„Mūsų vaistininkai jau turi išplėstinės praktikos vaistininko licenciją, esame įrengę patalpas, tad norime pasidžiaugti, kad Panevėžyje mūsų vaistinė yra pirmoji, kuri skiepys gyventojus COVID-19 vakcina,” – komentavo vaistinės vedėja Vilija Rimašienė.

Sėkmingas bendradarbiavimas su Panevėžio miesto savivaldybe davė tikrai puikų rezultatą, vaistinei yra skirtos vakcinos ir mes džiaugiamės ,galėdami prisidėti prie masinės gyventojų vakcinacijos. Tai suteikia galimybę žmonėms greičiau grįžti į įprastą gyvenimo ritmą.

„Norime pabrėžti, jog mūsų vaistinės vykdo švietėjišką veiklą vakcinacijos ir sveikatinimo klausimais. Mūsų tikslas – būti savo klientams pirmosios pagalbos vieta sunegalavus, ieškant patarimo ar informacijos sveikatinimo, vakcinacijos klausimais“, – pridūrė vaistinės vedėja.

Norintieji užsiregistruoti skiepui vaistinėje turės atlikti tuos pačius žingsnius, kaip ir registruojantis skiepui bet kurioje kitoje vakcinacijos vietoje. Užsiregistruoti galite šiais būdais:

  • Svetainėje koronastop.lt;
  • Registracija telefonu per Karštąją liniją 1808.
  • Skambinti tiesiai į „Apotheka vaistinė“ nurodytais kontaktais: telefonas +370 614 67958.

Kaip skelbė 15min, „Apotheka vaistinė“ skiepija ne tik Covid-19 vakcina, bet erkinio encefalito vakcina, o rudenį pradės skiepyti sezoninio gripo vakcina.

Skiepytis vaistinėje yra saugu, greita ir patogu. Nereikia specialiai važiuoti iki poliklinikos ar laukti eilėse, o kartu vaistininkas galės patarti ir atsakyti į kitus Jums rūpimus sveikatinimo klausimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas