Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Gomurio švelnumui – vištiena grietinėlės padaže

Prie sezoninių daržovių lėkštės dienos pietums ar vakarienei nesugalvosi nieko gardesnio nei vištiena grietinėlės padaže.
Kepta vištos krūtinėlė grietinėlės padaže
Kepta vištos krūtinėlė grietinėlės padaže / Vida Press nuotr.

Gardu, sotu ir labai greitai paruošiama. Pamėginkite pagaminti pagal šį skaitytojos Ingos receptą sau ar laukdami svečių.

Atrodytų taip paprasta, o gardu, kaip iš restoraninio meniu.

Ingredientai:

1 šaukštas alyvuogių aliejaus

1 šaukštelį kario prieskonių

1 „Maggi“ ruošinys vištienai su grietinėlės ir žolelių padažu

4 vnt. vištienos krūtinėlės

3 šaukštai grietinėlės

1 šaukštą alyvuogių aliejaus

druskos, pipirų (pagal skonį)

bazilikų.

Gamyba:

Įkaitinkite šaukštą aliejaus ir sudėkite vištienos krūtinėles. Kepkite, kol vištiena suminkštės. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Tada supilkite grietinėlėje išmaišytą „Maggi“ ruošinį vištienai su žolelių padažu, taip pat pagal skonį nepagailėkite ir šalto vandens. Maišykite tol, kol pradės tirštėti.

Pagal skonį įberkite smulkintų šviežių bazilikų.

Patiekite su ryžiais arba daržovių salotomis.

Suskubkite ir Jūs sudalyvauti „Maggi“ konkurse su savo mėgstamu receptu.

Lauksime garuojančių ir kvepiančių jūsų patiekalų receptų nuotraukų el. paštu konkursai@15min.lt, o projekto partneris „Maggi“ išrinks tris laimėtojus ir apdovanos juos maloniais prizais – „Maggi“ produktų rinkiniais.

Jūsų laiškų laukiame iki spalio 25 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos