Nežinome, ar kitos garsenybės – Jessica Biel, Fergie, Pink, Katy Perry, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston – vaikystėje sukinėjosi šalia puodų kaip Gwyneth, tačiau dabar jos maitinasi (ir mankštinasi) taip, kad ir jų pavyzdžiu sekti verta.
Jessica Biel užkandžiams renkasi šviežias braškes ir džiovintus „Kopali Organics“ vaisius, kurie skinami tik visiškai prinokę, tuoj pat džiovinami, nesaldinami cukrumi ir t. t.
TAIP PAT SKAITYKITE: Detoksikacija sultimis: specialistai nesutaria dėl naudos
Fergie valgiaraštyje dominuoja neskaldyti grūdai, daržovės, liesi baltymai (darome prielaidą, kad dainininkė turi galvoje ir mėsą, ir žuvį, ir pieno produktus...). Be to, ji būtinai ko nors sukremta tarp pagrindinių valgymų, pavyzdžiui, ryžių ir sėmenų traškučių ar kukurūzų spragėsių be priedų, ir šitaip išvengia alkio priepuolių.
Pink stengiasi vartoti daug žalumynų ir šviežių žuvų.
Katy Perry laikosi taisyklės: „Kai nematai, tai ir nenori.“ Tai yra kaip įmanydama vengia blogos kompanijos: bulvių traškučių, riebaluose kepto maisto ir pan. Užsimaniusi mėsos, ji pirmenybę teikia ant grotelių paruoštai vištienai; ko nors gaivinančio – šaldytam jogurtui; pieno – organiniam sojų pienui.
TAIP PAT SKAITYKITE: Maistas – mūsų priešas? Ką mano psichoterapeutai
Sarah Jessica Parker yra prisipažinusi, kad apie maistą galvoja nuolat ir valgo tokius gan rizikingus produktus kaip makaronai, kiauliena, sūris, tačiau, kad galėtų tai daryti, kasdien intensyviai mankštinasi.