Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 10 20

Kad laukiasi, Viktorija netikėtai išgirdo 26-ą savaitę: „Maniau, kad tai – cista“

Įprastai moterys gana anksti sužino apie savo nėštumą – dažniausiai tą išduoda įvairūs simptomai. Vis dėlto pasitaiko atvejų, kai žinia apie laukimąsi būna netikėtumas. Taip nutiko ir Viktorijai, kuri nė nenutuokė, kad yra nėščia – moteris tik 26-ą savaitę išgirdo naujieną, jog nešioja kūdikį. „Apsilankiau pas ginekologę, kuri, darydama echoskopiją, tylėjo ir šnairavo į mane“, – prisimindama juokiasi mama. Akušeris-ginekologas Tomas Lūža paaiškina, kodėl kartais taip nutinka.
Nėščia moteris
Nėščia moteris / 123RF.com nuotr.

Apie nėštumą sužinojo 26-ą savaitę

Per 5 gyvenimo kartu su savo vyru metus Viktorija (vardas pakeistas – aut. past.) pastojusi nebuvo, o, kaip juokaudama sako, vaikų jiems ir netrūko.

„Mes dirbome ir linksminomės, – šypsosi moteris. – Per lytinius santykius nesisaugojau, bet ir nesistengėme specialiai susilaukti vaikų. Buvome jauni ir nelabai atsakingi – gyvenome šia diena.“

123RF.com nuotr./Pora
123RF.com nuotr./Pora

Kurį laiką Viktorijos gyvenimas tekėjo savo jėga. Tiesa, vienu metu moteriai dingo mėnesinės, tačiau į tai pernelyg didelio dėmesio nekreipė – anot jos, ir anksčiau pasitaikydavo, kad nesirgdavo kelis mėnesius.

„Nebuvo jokių minčių apie nėštumą. Jaučiausi puikiai“, – tikina Viktorija.

Įtarimų, kad kažkas negerai, Viktorijai kilo tada, kai šiek tiek padidėjo jos pilvas – kaip moteris pasakoja, šis buvo kietas, tad pirmiausia pagalvojo, jog tai gali būti cista.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas