Klasikinis vaišių stalo herojus – jautienos kepenėlių paštetas

Paštetas yra vienas geriausiai pažįstamų visų laikų užkandžių daugelyje kultūrų. Vienas įdomiausiai derinamų patiekalų, puikiai tinkantis ir prie duonos, ir prie sūrio ar kaip užtepas prie daržovių. Ir tikrai negalime skųstis paštetų receptų stygiumi.

Todėl šįkart išbandykite maisto entuziastės Aurelijos variaciją – purųjį jautienos kepenėlių paštetą su citrusiniais poskoniais.

Ingredientai:

  • 400–500 g jautienos kepenų;
  • ~120 ml alyvuogių aliejaus;
  • 200 g sviesto;
  • 2 svogūnai;
  • 1 vidutinio dydžio morka;
  • 1 obuolys;
  • didelis raudonasis greipfutas;
  • 1/2 žaliosios citrinos;
  • druska;
  • pipirai.

Kaip paruošti paštetą, žiūrėkite vaizdo įraše. Skanaus!

VIDEO: Klasikinis vaišių stalo herojus – kepenėlių paštetas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis