Klasikinių cepelinų su mėsa receptas ir naudingų patarimų rinkinys

Kas gamina skaniausius cepelinus? Sakysite – mama, močiutė, o gal mylimiausias dėdė? Ne, mielieji, skaniausius cepelinus gaminate jūs patys. Net jei dar niekada to nedarėte ir nežinote. Todėl maisto entuziastė Aurelija Gurskienė kviečia gaminti cepelinus kartu!
Cepelinai su mėsa
Cepelinai su mėsa / Aurelijos Gurskienės nuotr.

Niekas mūsų nejungia taip, kaip meilė cepelinams. Niekas neskiria taip, kaip diskusijos apie geriausią jų receptą. Šįkart Aurelija Gurskienė kviečia pasižiūrėti, kaip cepelinus gaminti mėgsta ji.

Sužinokite, ar tikrai cepelinams reikalingos virtos bulvės ir kaip išvengti pačios sudėtingiausios cepelinų gaminimo dalies – tarkio nusunkimo. O kokias gudrybes gamindami cepelinus naudojate jūs?

Kaip paruošti cepelinus, žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Klasikiniai cepelinai su mėsa ir naudingų patarimų rinkinys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis