Su kuo ragausite šį patiekalą, nuspręskite patys, Julijos sufleris – fotografijoje.
Ingredientai:
100-200 g jautienos faršo (orientuotis pagal tai, kiek bus valgytojų)
1 kubelio ekologiško „Maggi“ jautienos sultinio
1 indelio smulkintų konservuotų pomidorų
1 paprikos
1 indelis konservuotų pupelių
1 česnako galvutės
1 čili pipiro
kelių baziliko šakelių
pundelio smidrų
Gamyba:
Jautienos faršą apkepinkite keptuvėje, tuomet į ją pakvieskite smulkintų konservuotų pomidorų (galima ir šviežių, bet reikėtų be odelės).
Taip pat įberkite susmulkintą papriką. Tuomet jau galima kviesti ir vandenyje ištirpintą „Maggi“ jautienos sultinį.
Patroškinus keptuvės turinį 20 min sudėkite smidrus. Jiems pakaks ir 3 minučių.
Jau išjungę viryklę įberkite smulkiai susmulkinto česnako skiltelių (6–8), konservuotų pupelų, baziliko lapelių ir čili pipiriuko.
Štai ir pastiprinimas kovai su rudens darganomis.
Suskubkite ir Jūs sudalyvauti „Maggi“ konkurse su savo mėgstamu receptu.
Lauksime garuojančių ir kvepiančių jūsų patiekalų receptų nuotraukų el. paštu konkursai@15min.lt, o projekto partneris „Maggi“ išrinks tris laimėtojus ir apdovanos juos maloniais prizais – „Maggi“ produktų rinkiniais.
Jūsų laiškų laukiame iki spalio 25 d.