Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laiko patikrintas receptas: kepintais riešutais įdarytos alyvuogės

Užkandis, kurio paragavę, pamėgsite alyvuoges, net jei anksčiau nebuvote jų gerbėjai. Patvirtinta ne kartą. Labai tiks savaitgalio vakarams, prie įvairių gėrimų ir įdomių pokalbių.

Geriausiam rezultatui pasiekti – keletas maisto entuziastės Aurelijos patarimų. Jūs dar net neįsivaizduojate, kaip jums patiks!

Užkandžiui pagaminti reikės:

  • mėgstamų alyvuogių;
  • migdolo (arba anakardžių) riešutų;
  • druskos;
  • pipirų;
  • džiovinto baziliko;
  • 3 česnako skiltelių;
  • žaliųjų citrinų (laimo) sulčių;
  • obuolių (arba apelsinų) sulčių.

Skanaus!

Žiūrėkite, kaip pasigaminti alyvuoges:

VIDEO: Laiko patikrintas receptas: kepintais riešutais įdarytos alyvuogės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais