„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Laiko patikrintas receptas: kepintais riešutais įdarytos alyvuogės

Užkandis, kurio paragavę, pamėgsite alyvuoges, net jei anksčiau nebuvote jų gerbėjai. Patvirtinta ne kartą. Labai tiks savaitgalio vakarams, prie įvairių gėrimų ir įdomių pokalbių.

Geriausiam rezultatui pasiekti – keletas maisto entuziastės Aurelijos patarimų. Jūs dar net neįsivaizduojate, kaip jums patiks!

Užkandžiui pagaminti reikės:

  • mėgstamų alyvuogių;
  • migdolo (arba anakardžių) riešutų;
  • druskos;
  • pipirų;
  • džiovinto baziliko;
  • 3 česnako skiltelių;
  • žaliųjų citrinų (laimo) sulčių;
  • obuolių (arba apelsinų) sulčių.

Skanaus!

Žiūrėkite, kaip pasigaminti alyvuoges:

VIDEO: Laiko patikrintas receptas: kepintais riešutais įdarytos alyvuogės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“