Laiko patikrintas receptas: kepintais riešutais įdarytos alyvuogės

Užkandis, kurio paragavę, pamėgsite alyvuoges, net jei anksčiau nebuvote jų gerbėjai. Patvirtinta ne kartą. Labai tiks savaitgalio vakarams, prie įvairių gėrimų ir įdomių pokalbių.

Geriausiam rezultatui pasiekti – keletas maisto entuziastės Aurelijos patarimų. Jūs dar net neįsivaizduojate, kaip jums patiks!

Užkandžiui pagaminti reikės:

  • mėgstamų alyvuogių;
  • migdolo (arba anakardžių) riešutų;
  • druskos;
  • pipirų;
  • džiovinto baziliko;
  • 3 česnako skiltelių;
  • žaliųjų citrinų (laimo) sulčių;
  • obuolių (arba apelsinų) sulčių.

Skanaus!

Žiūrėkite, kaip pasigaminti alyvuoges:

VIDEO: Laiko patikrintas receptas: kepintais riešutais įdarytos alyvuogės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis