Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 29

Marius Anglickis. Ar tikrai testosteronas – vyriškumo panacėja?

Didžiulė krūtinė, milžiniški bicepsai ir išpuoselėti pilvo raumenys. Puikiai išvaizdai reikia daug pastangų sporto salėje. Išduosiu paslaptį – vien jų nepakanka. Vargu ar sutiksime įspūdingą kūną turintį ir nuolat sporto salėje plušantį vyrą, kuris papildomai nenaudotų testosterono ar kitų anabolinių poveikiu pasižyminčių medžiagų. Visi yra girdėję apie testosteroną ir jo naudą vyrų organizmui. Tik ar visi žino apie jo keliamus pavojus?
Marius Anglickis
Marius Anglickis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Mano treneris žino ką daro – ar tikrai?

Visi yra girdėję apie menopauzę. Tačiau pastaruoju metu vis daugiau kalbama apie andropauzę – vyriškąją menopauzę. Vyrui senstant žymiai sumažėja testosterono koncentracija – nuo 30 metų kasmet 1 procentu. Dažniausiai tai nepastebimas procesas, tačiau neretai šio hormono trūkumas gali pasireikšti bloga nuotaika, jėgų trūkumu, nuolatiniu nuovargiu, „neįveikiamu“ nutukimu ar kitais simptomais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne