„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Naujųjų metų stalui: užkeptas upėtakis aviečių marinate

Kad ir kaip prisivalgėte per Kalėdas, nelaužykite tradicijos naujametiniam stalui pasigaminti ką nors naujo. Maisto entuziastės Aurelijos Gurskienės pasiūlymas – sodriai rožiniame aviečių marinate maudytas vaivorykštinis upėtakis, užkeptas su burnoje tirpstančia bulvių koše ir čederio sūriu.
Užkeptas upėtakis aviečių marinate
Užkeptas upėtakis aviečių marinate / Aurelijos Gurskienės nuotr.

Patiekalas šiek tiek primena apverstą ir patobulintą Šepardo pyrago versiją, todėl galite būti tikri, kad patiekalas puikiai tiks daugelio skoniui.

Išmėginkite ir pasitikite Naujuosius metus skonių ir kvapų jūroje!

Kaip paruošti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Naujųjų metų stalui: užkeptas upėtakis aviečių marinate

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“