Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Pasilepinkite: pyragas su kriaušėmis ir kepintais anakardžiais

Spaudžiant šaltukui, lepinkite save šilta arbata ir gardžiais pyragais. Vienas jų – maisto entuziastės Aurelijos Gurskienės apverstas pyragas su kriaušėmis ir kepintais anakardžiais. Jei manote, kad tokį pagaminti labai sunku, klystate.
Aurelija Gurskienė
Aurelija Gurskienė / Asmeninio albumo nuotr.

Tam, kad pasigamintumėte pyragą jums prireiks:

Viršutiniam sluoksniui:

  • 50 g sviesto;
  • 100 g rudojo cukraus;
  • 2 kriaušių;
  • 100 g kepintų anakardžių;
  • Žiupsnelio druskos.

Tešlai pagaminti:

  • 4 kiaušinių;
  • 150 g cukraus;
  • 220 g miltų;
  • 200 g sviesto;
  • 1/2 šaukštelio druskos;
  • 1/2 šaukštelio kepimo miltelių;

Kepti 180 laipsnių temperatūroje, 30-35 minutes.

Skanaus!

Kaip paruošti šį pyragą, žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Pasilepinkite: Aurelijos pyragas su kriaušėmis ir kepintais anakardžiais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos