Žvaigždučių kiekis, panašiai kaip vertinant viešbučių teikiamų paslaugų kokybę, nurodo produkto naudingumą, siekiant palaikyti jaunatvišką būklę. 5 žvaigždutėmis pažymėti produktai yra patys naudingiausi norinčioms greitai nesenti, 3 ir 4 žvaigždutės byloja, kad šiuos produktus taip pat verta nuolat įtraukti į valgiaraštį. 2 žvaigždučių produktais geriau nepiktnaudžiauti. Na, o pažymėtų 1 žvaigždute geriau valgyti kuo rečiau arba visai nevalgyti. Taigi...
* * * * * Obuoliai, kopūstai, brokoliai, česnakai, kviečių želmenys, avokadai, mėlynės, juodieji serbentai, vyšnios, saulėgrąžos, špinatai, citrinos, moliūgų sėklos, linų sėmenys, žalioji arbata, grikiai, avižiniai dribsniai, kviečių gemalai negazuotas mineralinis vanduo.
* * * * Sėlenos, burokėliai, morkos, paprikos, ridikėliai, salotos, žirniai, lęšiai, lašišos, jūros gėrybės, tofu, bananai, greipfrutai, vynuogės, mirkyti riešutai, alyvuogių aliejus, kaliaropės, šparagai, braškės, kiviai, rauginti kopūstai.
* * * Juodasis šokoladas, pasukos, kefyras, natūralus jogurtas, varškė, liesa balta ir raudona mėsa, juoda duona, pomidorai, agurkai, baklažanai, rudieji ryžiai, makaronai, bulvės.
* * Kiaušiniai, sūris, riebi mėsa, sviestas, druska, konservuoti vaisiai, kava.
* Baltų miltų kepiniai, cukrus, kietas margarinas, dešrelės, rūkyti mėsos gaminiai, majonezas, saldus pienas, gazuoti ir energiniai gėrimai.