Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 07

Per metus numesti 25 kg ir tapti sporto fanatike: į užpakalį Laura sau spyrė pati

Antsvoris ir įtemptas santykis su maistu bei sportu – prieš aštuonerius metus Laura Jakštaitė žengė į sporto klubą su tokiu „bagažu“. Nors pradžioje trūkdavo oro tepabėgus 200 metrų, jauna moteris nepasidavė ir pakeitė gyvenimo būdą iš pagrindų. Rezultatas – žymiai pagerėjusi savijauta ir minus 25 kg.
Laura Jakštaitė
Laura Jakštaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Šiandien trisdešimtmetė Laura jau neįsivaizduotų savo gyvenimo be sporto. Bėgimas, žygiai kalnuose, aktyvus vaikščiojimas – jos kasdienybė yra kupina judesio ir jo teikiamų naudų fizinei bei emocinei sveikatai. Kartu tai leidžia mėgautis mėgstamu maistu ir nesilaikyti dietų.

Moteris dalyvauja įvairiuose bėgimo renginiuose ir, nors bėgioja savo malonumui, jos sportiniai rezultatai – geri. Apsiavusi bėgimo batelius Laura skrieja kaip vėjas, nors seniau tuo net nekvepėjo.

„Mano santykis su sportu buvo įtemptas. Pamenu, dar mokyklos laikais mamos vis prašydavau raštelių, kad atleistų nuo kūno kultūros pamokų, nes tiesiog mieliau veikdavau kažką kita“, – pasakoja Laura ir priduria, kad jos požiūris į save pasikeitė sulaukus dvidešimt dvejų, kai suprato, jog nepakelia menkiausio fizinio krūvio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas