Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Platformoje manodaktaras.lt – 350 000-oji registracija pas gydytoją

Sveikatos paslaugų platforma manodaktaras.lt toliau auga. Lapkričio mėnesį platforma fiksavo rekordinę – 350 000-ąją registraciją pas gydytoją.
Platformoje manodaktaras.lt – 350 000-oji registracija pas gydytoją
Platformoje manodaktaras.lt – 350 000-oji registracija pas gydytoją / Manodaktaras.lt nuotr.
Temos: 1 Sveikata

2015 metais veiklą pradėjusi platforma kasmet auga registruotų vartotojų, prie platformos prisijungusių klinikų, gydytojų ir sveikatos specialistų skaičiumi. Šiuo metu platformoje jau užsiregistravę daugiau kaip 210 000 vartotojų, paslaugas teikia 350 klinikų ir 3045 gydytojai bei sveikatos specialistai. Pastaruoju metu ypač išaugo savo paslaugas platformoje siūlančių odontologų, psichologų ir psichoterapeutų skaičius.

„Natūralu, jog vis daugiau žmonių paslaugų ieško ir jas užsisako skaitmeniniais kanalais. Kas tai bebūtų: susisiekimo, maisto, grožio ar sveikatos paslaugos. Iš dalies dėl šios priežasties augame ir mes – vis daugiau žmonių prioritetą teikia tiesiog greitai ir patogiai registracijai pas gydytoją, o ne įprastam skambučiui telefonu“, – sako platformą valdančios bendrovės „Mano daktaras“ vadovas Gediminas Mackelis.

Pasak G. Mackelio, per pandemijos pradžią praėjusių metų pavasarį pristatyta naujovė – video konsultacija su gydytoju – taip pat įgauna patikimumą ir vis drąsiau žmonės renkasi šią paslaugą. Nuo paslaugos pradžios jau suteikta daugiau kaip 1000 video konsultacijų.

„Suprantama, jog video konsultacijos nepakeis fizinių vizitų, tačiau tam tikrais atvejais video konsultacija su gydytoju yra gerokai patogesnis ir efektyvesnis būdas susisiekti su gydytoju. Ypač tada, kai reikalinga pakartotinė konsultacija ar, tarkime, atostogų metu, kai neplanuotai prireikia gydytojo pagalbos. Matome, jog tokia paslauga ypač naudinga ir tėveliams, norintiems skubios ir profesionalios pagalbos pasitarti dėl, pavyzdžiui, peršalimo ligų“ , – pažymi G. Mackelis.

Platforma manodaktaras.lt artimiausiu metu toliau plės sveikatos paslaugų spektrą ir pasiūlys registracijas kompleksiniams sveikatos ir kraujo tyrimams ar skiepui. Netrukus prie šio funkcionalumo vystymo bus kviečiamos prisidėti ir klinikos. Planuojama, kad vartotojams ši paslauga bus pasiūlyta iki šių metų pabaigos.

UAB „Mano daktaras“ didysis akcijų paketas priklauso bendrovei „4 Bees“. Tarp UAB „Mano daktaras“ akcininkų – verslo akseleratorius „Tesonet“, UAB „Viasana“, „Vinted“ įkūrėja Milda Mitkutė, atlikėjas Justinas Jarutis ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas