Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Harry sužadėtinės Meghan Markle mityba: ką ji sau leidžia?

Aktorė Meghan Markle ir princas Harry paskelbė apie savo sužadėtuves. Nors gandai apie piršlybas sklandė jau kelis mėnesius, oficialus pranešimas sukėlė klausimų, kaip pasikeis M.Markle gyvenimas, kai ji taps karališkosios šeimos nare. Vienas dalykas, kuris greičiausiai nesikeis, tai jos valgymo įpročiai, rašo uk.businessinsider.com.
Meghan Markle
Meghan Markle / Vida Press nuotr.

M.Markle, vadovavusi gyvenimo būdo tinklalapiui „The Tig“, yra pratusi dalytis savo nuomone apie maistą, gaminimą ir vyną. Štai kaip į maistą žiūri 36 metų aktorė.

Jai patinka gaminti ir linksminti svečius namuose

M.Markle virtuvėje nesijaučia svetima. Kai negamina šeimai padėkos dienos kalakuto, ji gamina tirštą makaronų padažą su cukinija. „Best Health“ ji sakė, kad jos meilė gaminimui kilo dėl daugybės vaikystės metų, praleistų filmavimų aikštelėje.

„Užaugau TV serialo „Vedęs ir turi vaikų“ filmavimo aikštelėje, kur mano tėtis dirbo apšvietimo režisieriumi, – sakė mergina. – Dėl serialo turinio mano tėtis liepdavo padėti virtuvėje – juk ten gamindavo visą maistą ir užkandžius, būtent ten pradėjau mokytis maisto puošimo ir pateikimo.“

Išgeria vyno

Kaip ir karalienė Elžbieta II, M.Markle retkarčiais išgeria alkoholinių gėrimų. Pasak „Delish“, jos mėgstamiausias vynas yra „Tignanello“. Ji net pavadino nebeveikiantį tinklalapį „The Tig“ savo mėgstamo vyno garbei.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

„Aš išgeriu vyno – jis skanus ir man patinka. Žinoma, su saiku, taurę“, – „Best Health“ sakė M.Markle.

Ji teigė niekada nenorinti sau nieko drausti, nes, kai tik kūnas pajaučia ribojimą, ima tai vartoti be saiko. Aktorė skatina, kaip ji vadina, „gyvenimo būdo mitybą“, o ne dietas.

Jai taip pat patinka žalieji kokteiliai

Žaliosios sultys yra M.Markle subalansuoto gyvenimo būdo dalis.

„Labai lengva pakliūti į kavos spąstus, kai 4 valandą po pietų jaučiatės aptingę, – mergina sakė „Today“. – Tačiau, jei ryte suplaku obuolį, špinatus, citriną ir imbierą su savo „Vitamix“ ir atsinešu su savimi į darbą, jaučiu, kad gurkšnodama sultis jaučiuosi energingesnė, nei gerdama espreso.“

Ji rekomenduoja paeksperimentuoti su savo receptais ir pridėti uogų ar migdolų pieno.

Kai filmuojasi, atidžiau renkasi, ką valgyti

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Filmavimo dienomis M.Markle iš namų išeina 4.15 val. ryto ir dieną labai kruopščiai prižiūri savo mitybą.

Pasak „Delish“, M.Markle ryte pirmiausia išgeria šilto vandens su citrina, o pusryčių valgo avižinę košę su bananu. Žinoma, ji išgeria ir savo žaliąsias sultis, tačiau vakarienei renkasi makaronus. Pietums įprastai – žuvį ir daržoves.

Savaitgalį – daugiau laisvės mitybai

Kai nesifilmuoja arba turi laisvo laiko, M.Markle atpalaiduoja savo mitybos vadeles ir mėgaujasi mėgstamiausiu maistu – įskaitant skrudintas bulvytes.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

„Visada tikiuosi, kad pietausiu su kuo nors, nes tada galime pasidalyti bulvytėmis“, – sakė mergina. Kalbant apie pusryčius, tokiomis dienomis jai patinka valgyti omletą su skrebučiais. Vakarienei ji valgo sriubą, nes vakare jaučiasi alkana.

Valgo klausydama savo kūno

Kartais M.Markle užsimano ir saldumynų, tačiau dažniausiai ji valgo žuvį ir daržoves.

„Taip, aš tikrai stengiuosi vengti maisto, kuris privers jaustis lyg miegočiau letargo miegu arba būčiau aptingusi“, – ji sakė „Shape“. Vienas jai tikrai netinkantis dalykas yra gliutenas. Aktorė sakė, kad pašalinus jį iš mitybos, pajuto didžiulį skirtumą – tai ypač atsiliepė odai ir energijai. Nepaisant to, aktorė pripažino, kad keliaudama neatsisako paragauti skanių makaronų.

VIDEO: Princo Harry išrinktoji — Meghan Markle. Kas ji tokia?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento