Rugilė Kančaitė dar paauglystėje susidūrė su raustančia veido oda ir pastebėjo, kad jos suvartojamas maistas bei gėrimai netrunka pasimatyti ant veido raudonio pavidalu:
„Bet koks aštrus arba labai karštas maistas skatina kapiliarų išsiplėtimą ir tada oda paraudonuoja. Tačiau turint ir taip raustančią odą, tas paraudimas gali būti labai intensyvus ir net sukelti nemalonius jautrumo ar deginimo simptomus“.
Kokių produktų reikėtų vengti, turint į raudonį linkusią odą, ir kokius verčiau rinktis? Į šiuos klausimus Rugilė atsakymo ieško trečiajame „Raustančios odos dienoraštis“ video reportaže.
Kiti „Raustančios odos dienoraštis“ video:
„Kodėl nepadėjo jogurto kaukės ir išmoktos pamokos“
„Odos priežiūra ryte ir vakare“
Daugiau apie raustančią odą galite sužinoti čia.