Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekso menas. Patarimai geroms mergaitėms

Kai bendras guolis nebekelia tiek palaimingo virpulio, kiek anksčiau, nevertėtų miegamojo nuobodulio nurašyti jausmų štiliui ar senam geram įpratimui. Kartais net labai geroms mergaitėms praverčia, pavyzdžiui, filmų suaugusiems žvaigždžių patarimai.
Seksuali moteris
Seksuali moteris / Vida Press nuotr.

Daugiau entuziazmo!

Nebandysime jums įkalbėti begalinės sekso svarbos, bet nevertėtų intymių santykių palikti visiškai savieigai – esą viskas savaime susitvarkys. Gal taip, o gal ir ne. Jau šimtą kartų girdėjote, kad dėl gerų santykių verta padirbėti – bet visi patarėjai turi galvoje dvasinį, o ne fizinį bendravimą. Ir be reikalo. Blogos mergaitės beveik visuomet žybsi akutėmis ir yra pasiruošusios patirti malonumą, gerosios gi dažnai į lovą nešasi nešiojamąjį kompiuterį, kad užbaigtų neužbaigiamus dienos darbus… Savo šiek tiek aptingusį vyriškį užvesti irgi galima įvairiai: vienam užteks meilaus jūsų kojytės prisilietimo po stalu, kitą gal nuo sunkių minčių apie kontoros vargus ir pasaulio netobulumą atitrauks telefone staiga atsiradusi jūsų nuotrauka, kurioje esate pasipuošusi tik apyranke.

Filmo verti vaizdeliai

Tegul partneris pasijunta padėties šeimininku ir liūtu karaliumi – negi gaila? Būkite emocionali ir nevažykite savęs.

Egzistuoja daugybė kliūčių (vaikai už sienos, skubėjimas, nuovargis), kurios kliudo jums kaip reikiant išlieti emocijas. Taigi, kartais verta nuo tų trikdžių trumpam atsiriboti, bet savęs jau tikrai neriboti. Nebūtinai, aišku, taip, kaip filmuose it skerdžiamos rėkia porno žvaigždės ( „Aaa.. Aaaa... Taip, taip, mielasis!!! Nesustok!!!), bet kartais prisiminus kokį erotinį filmą, galima įsivaizduoti save jo heroje. Tegul partneris pasijunta padėties šeimininku ir liūtu karaliumi – negi gaila? Būkite emocionali ir nevažykite savęs. 

Tiesiog mėkite seksą

Kartais apžiūrėdamos save su apatiniais veidrodyje, pastebime tik išdavikiškas riebalų riekeles ant klubų ar per mažą krūtinę. Blogiausia, kad kai kurios moterys apie tai ima aimanuoti savo partneriui. Blogos mergaitės nė už ką nepasakys (turėdamos omenyje ne itin tobulai šįkart nuskustas savo kojas): „Ne ne, brangusis, tik ne šiandien...“ Ne, jos tiesiog prieblandoje sušoks viliotinį, žinodamos, kad jokiam pasaulio vyrui tada netrukdys tie centimetrai ar kilogramai...

Vida Press nuotr./Pora lovoje
Vida Press nuotr./Pora lovoje

Kalbėkite

Blogos mergaitės neguli kaip žuvys ir neapsiriboja tais pačiais “och, ach…” Ne, jos dažnai kartoja, kaip dabar joms ypač, tiesiog nepaprastai gera, jos pasako, ko dar norėtų ir nepamiršta pagirti JO pastangų.

Preliudija – ne tik jums

Kažkodėl dažnai įsivaizduojama, kad vyras turi aktyviai darbuotis, kol dama pagaliau ims šiek tiek artėti prie malonumų viršūnės. O ką – jis nieko nenusipelnė? Glamonėkite jį ir jo draugelį, gundykite ir žavėkite.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ar įmanoma degti aistra ilgus metus?

Fantazijos

Pažaiskite fantais. Abu išsamiai surašykite pačias nuodėmingiausias savo svajones ir apsikeiskite lapeliais.

Būkite egoistė

Jei visą laiką stengėtės jam įtikti, prie jo prisitaikyti taip, kad pati jau pamiršote, kas tas orgazmas, metas prisiminti. Tegul jis jums pirmiausia padaro erotinį masažą, o paskui toliau darbuojasi jūsų labui. 

Škac rutiną!

Jei pajutote, kad partneris atšalo, ieškokite būdų įžiebti jo aistrą.

Jei pajutote, kad partneris šiek tiek atšalo, ieškokite būdų įžiebti jo aistrą: nebūtina iškart jo rišti prie radiatoriaus, galima tiesiog paieškoti naujų jo erogeninių zonų, pozų ar suvaidinti mergaitę pagal iškvietimą.

Seksas – ne prizas

Iškart išmeskite iš galvos norą jį skatinti seksu. Vyrui seksas reikalingas kaip maistas, jis juk nevalgo tik per šventes ar tada, kai būna „geras“? Nemanipuliuokite intymiais santykiais. Atsiduokite savo mylimajam nieko nereikalaudama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne