Lietuvoje galima įsigyti lėtaeigę sulčiaspaudę „Zyle“. Ja išspaustose vaisių ar daržovių sultyse lieka daugiau vitaminų ir mineralinių medžiagų nei gaminant su įprastomis sulčiaspaudėmis.
Vertingesnės sultys
Sulčiaspaude „Zyle“ sultys išgaunamos ne smulkinimo, o lėto spaudimo būdu. Spaudžiami vaisiai ar daržovės netarkuojami ir neturi sąlyčio su metalu. Be to, lėto spaudimo būdu neįtraukiamas oras, todėl sultys nesioksiduoja, išsaugomos vertingos medžiagos. Dėl šių trijų priežasčių išsaugomi vitaminai ir mikroelementai, o sultys ilgiau išlieka šviežios. Gerdami tokias sultis jausitės energingi ir sveiki. Svarbu ir tai, kad spaudžiant sultis su sulčiaspaude „Zyle“ gaunama iki dviejų kartų daugiau sulčių nei su įprastomis sulčiaspaudėmis. Tyliai veikianti sulčiaspaudė „Zyle“ spaudžia uogas, vaisius, daržoves, žoles, želmenis, dilgėles, tinka spausti riešutus ir t. t. Prie sulčiaspaudės pridedamas maisto smulkintuvas, kuriuo greitai ir lengvai galima ruošti šerbetus, uogienes, sumuštinių užtepėles, troškinius, mišraines, kūdikių maistelį ir kt. Sulčiaspaudę „Zyle“ Lietuvoje pristato bendrovė „Krinona“, ją įsigyti galima parduotuvėse „Krinona“ arba internetu www.zyle.eu