Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 31

„Vidinis dušas“: užkietėjus viduriams siūlo išbandyti šį gėrimą

Kuriuo nors gyvenimo tarpsniu kiekvienas iš mūsų yra susidūręs su vidurių užkietėjimu, o dalį žmonių ši problema vargina reguliariai. To priežastis – pasikeitusios gyvenimiškos aplinkybės, stresas, kelionės ir / ar netinkama mityba, dažniausiai susijusi su skaidulų trūkumu. Tik kad ir kokios būtų to priežastys, sprendimo reikia, ir skubiai.
Vidurių užkietėjimas
Vidurių užkietėjimas išties vargina / Shutterstock nuotr.

Turintieji šią problemą žino, kad, staiga pripuolus vartoti daug skaidulų turinčio maisto, žarnynas gali neatlaikyti ir pilvas išsipūs kaip balionas. O vartoti vidurius laisvinančius vaistus irgi nėra malonus reikalas. Tad gastroenterologas, knygų autorius dr. Willas Bulsiewiczius instagrame aptarė pastaruoju metu populiarų gėrimą, kuris yra sveikas, turi daug skaidulų ir padeda momentiškai susitvarkyti su vidurių užkietėjimo problema.

Internautai tai vadina vidiniu dušu, nes toks skaidulinis gėrimas tarsi pravalo žarnyną. Gėrimui susikurti tereikia stiklinės vandens, dviejų šaukštelių ispaninio šalavijo (čia) sėklų ir šiek tiek citrinos sulčių (skoniui pagerinti).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas