Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 04 12

Stebuklingos šunelių metamorfozės

Prieglaudose dirbantys savanoriai mato visko. Kartais atrodo, kad išsekęs, šeimininko kamuotas gyvūnas nebeatsigaus... Bet meilė, rūpestis ir jūsų visų parama daro stebuklus!...
Temos: 1 Metamorfozė

Prieglaudose dirbantys savanoriai mato visko. Kartais atrodo, kad išsekęs, šeimininko kamuotas gyvūnas nebeatsigaus... Bet meilė, rūpestis ir jūsų visų parama daro stebuklus!

Kviečiame pasidžiaugti kartu bent keliomis „SOS gyvūnų“ istorijomis. O kadangi nuotraukos kalba geriau už žodžius, tai teksto šįkart bus mažai.

Čiarlis - autoavarijos auka. Jam teko peroperuoti sutrupintą leteną, nes pirma operacija buvo atlikta ne itin profesionaliai... Praėjo keli mėnesiai: jis mielai laksto lauke, netgi nelabai ir vidun nori grįžti, nesvarbu, kad viena kojytė nėra tokia stipri. Jam netrukdo. Uodega aukštyn! Nosis į priekį!
 
Titas. Gyvenęs su neitin socialiais žmonėmis, turbūt mėnesiais nešukuotas, kaltūnuotas ir nervingas. Aiškiai gąsdintas ir skriaustas. Ir dabar - gražiai apkirptas, besišypsantis, mėgstantis švelniai prisiglausti... Dar nervingas, bet ko norėti, gyvenus tokiomis sąlygomis...

Kleopatra, Kliopa... Kalytė, rasta iš alkio graužianti krūmų šaknis pakelėje. Atrodė tragiškai. Ji nebejauna, ji neatrodys kaip gazelė, bet pažiūrėkit - priežiūra ir skalsus maistas vis dėlto duoda savo!

Kloja. Jurbarko rajone šeimininko marinta badu kalytė dabar puikiai atsigavo, laksto, bendrauja, jos žavingos didžiulės ausys gaudo kaip antenos malonius širdžiai garsus: gal ją kas pašaukė vardu? O gal skimbtelėjo atidaromas puodas su skania sriubyte?

Lordas... Taip pat iš Jurbarko istorijos. Komentarų, manau, nereikia. Grandinės vergas, šuo, kurį kaip skeletuką galima buvo nešti, išgražėjo beveik neatpažįstamai. Lordas jau padovanotas, o kiti čia aprašyti šuneliai dar laukia antrojo šanso.

Norintys aplankyti mūsų globotinius, užsukite į „SOS gyvūnų“ prieglaudą, Minsko pl. 33a, Vilnius, tel. pasiteirauti 8 683 69502.

Ačiū visiems, kas mus palaiko: savo darbu, morališkai ir materialiai, perveda 2 proc. nuo GPM! Be jūsų pagalbos tikrai nebūtų tiek laimingai pasibaigusių istorijų, o tikimės, kad ateityje jų bus dar daugiau, nes prieglauda ketina plėsti patalpas ir įrengti veterinarijos kabinetą, kur galima būtų teikti kai kurias veterinarines paslaugas nepasiturinčių gyventojų augintiniams ir beglobiams gyvūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas