Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – Vilniaus gyvūnų globos namų atstovė Agnė Stasiūnienė ir kalytė Mėta

Kaip jaučiasi gyvūnas, kurį šeimininkas jau kartą išdavė ir dabar belieka tik laukti, ar jį dar kas nors pamils? Atsakymą gyvūnų akyse tenka įžiūrėti tiems, kurie imasi juos globoti. Apie tai ir ne tik 15min studijoje kalbamėjomės su Vilniaus gyvūnų globos namų atstove, veterinarijos gydytoja Agne Stasiūniene.

Agnė iš anksto žadėjo staigmeną 15min žiūrovams – į studiją ji atėjo ne viena. Kartu su ja atkeliavo ir Mėta – draugiškas ir labai miela beglobė kalytė, kuriai labai reikėtų naujų namų ir mylinčių žmonių.

Spalio 4-ąją minima pasaulinė gyvūnijos ir Šventojo Pranciškaus – gyvūnų globėjo diena. Nemažai žmonių savo augintinius laiko šeimos nariais, rūpinasi jais, myli ir lepina. Tačiau ir beglobių gyvūnų vis dar netrūksta. Vieni jau gimsta gatvėje, kitus išmeta neatsakingi šeimininkai, pasidžiaugę augintiniu ir jo tiesiog atsikratę.

Apie tai, kaip priversti gyvūną vėl patikėti žmogumi ir jo meile, ar sunku rasti naujus namus senam šuniukui ar letenos netekusiam kačiukui ir dar daug dalykų 15min studijoje ir kalbėjomės su A.Stasiūniene.

VIDEO: 15min studijoje – Vilniaus gyvūnų globos namų atstovė Agnė Stasiūnienė
Užduokite klausimą
Kviečiame pateikti klausimą 15min studijos svečiui.
* privalomi laukai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas