Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijos golfo aikštyne pitonas prarijo valabę žiūrovų akivaizdoje

Australijoje niekuo neišsiskiriantis golfo žaidimas šeštadienį pasisuko netikėta linkme, kai didžiulis pitonas vieno aikštyno lauke susigrūmė su valabe.
Pitonas
Pitonas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Pitonas Australija

Robertas Willemse'as šeštadienį buvo prie 17-osios duobutės Šiaurės Kvynslande esančio Kernso golfo aikštyne „Paradise Palms“, kai išgirdo, kad keturių metrų ilgio krūminis rombapitonis ryja sterblinį gyvūną.

„Jis buvo suspaudęs (valabę) kaip replėmis ir ją rijo“, – naujienų agentūrai AFP sakė R.Willemse'as, dažnai žaidžiantis golfą šiame aikštyne. Vyras netgi nutraukė savo žaidimą, kad pažiūrėtų, kas vyksta.

Prieš grįždamas prie žaidimo, jis padarė kelias nuotraukas.

„Vėliau išgirdau.. kad kiti golfo žaidėjai ir darbuotojai išėjo pasižiūrėti į tai ir kad jis iš tikrųjų prarijo ją visą, o vėliau nušliaužė į šalia esantį išsausėjusį užutėkį ir krūmus, tikriausiai norėdamas suvirškinti savo didžiulę porciją“, – sakė jis.

„Atogrąžų šiaurėje yra labai daug laukinių gyvūnų“, – pridūrė jis ir pažymėjo, kad valabės, kurios primena mažesnes kengūras, būna gana dažnai matomos golfo laukuose, nors gyvačių sutinkama ne taip dažnai.

R.Willemse'as sakė, kad krūminis rombapitonis – didžiausia Australijos gyvatė, galinti užaugti iki 8,5 metro ilgio – tikriausiai užkrito ant nieko neįtariančios valabės iš medžio.

„Gyvatė niekada negalėtų sugauti valabės taip atvirai, kaip ji ją ėdė“, – sakė vyras.

„Atrodė, lyg ji būtų iškritusi iš medžio, sugavo (valabę), o vykstant grumtynėms ji nusirangė į lauką“, – sakė R.Willemse’as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas