Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kačių paroda: varžysis išpuoselėtos išvaizdos veisliniai ir beglobiai gyvūnai

Spalio 3 ir 4 dienomis esate laukiami Klaipėdoje – seniausia Lietuvoje felinologų, kačių mylėtojų, draugija „Bubastė“ surengs dvi tarptautines kačių parodas Gyvūnų dienai paminėti. Skirtingomis parodos dienomis kates vertins vis kiti teisėjai.
Tarptautinė kačių paroda Klaipėdoje
Tarptautinė kačių paroda Klaipėdoje / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Gyvūnai Paroda

Šioje parodoje pamatysite daugybę suaugusių kačių ir kačiukų (daugiau nei 20 kačių veislių). Abi parodos dienas bus atrenkamos pačios geriausios, tinkamiausios veisti atstovės ir atstovai, paskelbti geriausieji iš geriausių. šeštadienį laukia kerintis reginys – Banguotųjų kačių specialus šou. Sekmadienį specialų šou surengs dryžuotos katės.

Meino meškėnai – šiuo metu populiariausia didžiausių naminių kačių veislė Europoje, tad jų šioje parodoje bus daugiausia.

Be abejo, gausiai varžysis ir Britanijos trumpaplaukių veislės atstovės, nes jos nuo seno pavergusios lietuvių širdis.

Pasigėrėsite ir egzotais, ir persais, ir skudurinėmis lėlėmis, ir Birmos šventosiomis, taip pat Abisinijos, Bengalijos, Burmos, Kornvalio reksų, rusų melsvųjų, sfinksų, Rytų, Siamo katėmis.

„Scanpix“ nuotr./Meino meškėnų veislės katė
„Scanpix“ nuotr./Meino meškėnų veislės katė

Galėsite susipažinti ir su retai Lietuvoje auginamomis Amerikos garbanotosiomis, Egipto Mau, Devonšyro reksų, ir su retomis tapusiomis Sibiro veislės katėmis bei Nevos maskaradinėmis.

Į parodą suvažiuos kačių augintojai ne tik iš daugybės šalių.  Kartu su kilmingosiomis į teisėjų ekspertizes įtrauktos ir Gyvūnų globėjų asociacijos murkiančios globotinės. Jos nekantriai laukia pasirodymo – mat paroda joms yra galimybė susitikti savo žmogų ir rasti jaukius namus.

„Dar vienas dalykas, dėl ko tiesiog būtina ateiti į šias parodas, yra beglobės katės. Jos ne beglobės, o laikinai besiglaudžiančios gyvūnų globos namuose, tačiau laukiančios savo šeimininkų. Visose Lietuvos felinoligų draugijos „Bubastė“ parodose su kilmingosiomis ūsuotėmis dėl grožio titulų varžosi benamiukės. Apsižiūrėjus tokią katę, pasitarus su šeimos nariais, po kurio laiko galima jai suteikti namų šilumą savo šeimoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas