Reikės: bemielės sluoksniuotos tešlos, lašišos, fetos (arba feta tipo) sūrio, špinatų, šlakelio aliejaus, kiaušinio.
Gaminimas: Skardos dugną patepame aliejumi ir klojame vieną tešlos lakštą. Ant jo
dedame gabalėliais pjaustytą lašišą, prieš tai apšlakstytą citrinos sultimis, pabarstytą druska, susmulkintus špinatus ir sūrio kubelius (sūris sūrokas, todėl jo padauginti nereikėtų).
Klojame antrą tešlos lakštą, aptepame jį plaktu kiaušiniu ir įkepame į orkaitę maždaug 30 min. Pyragas skanus tiek karštas, tiek atšalęs.
Skanaus!
Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!