„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Švenčių stalui. Sorų košė su vištiena

Patiekalui pagaminti reikės: 1 vištos, 1 l vandens, 1 stiklinės sorų kruopų, 1 šaukšto sviesto, trupučio druskos, mėgstamų prieskonių.
Puodas
Puodas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Vištą išvirkite litre vandens, paskanintame druska bei prieskoniais. Išvirusią vištą išimkite iš sultinio. Į sultinį suberkite išplautas sorų kruopas ir virkite 20 min. Vištą atskirkite nuo kaulų, mėsą supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite į verdamą košę. Tada įdėkite sviesto, gerai išmaišykite, įberkite mėgstamų prieskonių ir virkite dar 10 min. Išvirusią košę šiltai uždenkite ir palaikykite, kol išbrinks.

Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!

Daugiau informacijos čia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs