Švenčių stalui. 15min.lt skaitytojos Galinos „Spanguolės po sniegu“

15min.lt skaitytoja Galina, raško, kad šį deserto pavadinimą sugalvojo, kai pamatė rezultatą. Šį skanėsta pagaminti paprasta.
„Spanguolės po sniegu“
„Spanguolės po sniegu“ / 15min.lt skaitytojos nuotr.

Produktai:

Bemielė sluoksniuota tešla
Obuoliai
Cukrus/cinamonas
Cukraus pudra,spanguolės
Citrinos sulčių

Obuolius nulupame, supjaustome griežiniais, viduje išpjauname apvalią skylutę, palaistome su citrinos sultimis ir apibarstome su cukraus ir cinamono mišiniu.

Tešlą atitirpiname, pakočiojame ir supjaustome plonomis juostelėmis.

Imame obuolį ir per tą skylutę apvyniojame su tešlos juostelę.

Dedame į skardą,sutepame kiaušino plakiniu, kepame 180 laipsnių temperatūroje maždaug 20 min.

Iškepusius sausainius apibarstome su cukraus pudra ir papuošiame su spanguolė.

Skanaus!

Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai neliks be dovanų!

Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai