Produktai:
Bemielė sluoksniuota tešla
Obuoliai
Cukrus/cinamonas
Cukraus pudra,spanguolės
Citrinos sulčių
Obuolius nulupame, supjaustome griežiniais, viduje išpjauname apvalią skylutę, palaistome su citrinos sultimis ir apibarstome su cukraus ir cinamono mišiniu.
Tešlą atitirpiname, pakočiojame ir supjaustome plonomis juostelėmis.
Imame obuolį ir per tą skylutę apvyniojame su tešlos juostelę.
Dedame į skardą,sutepame kiaušino plakiniu, kepame 180 laipsnių temperatūroje maždaug 20 min.
Iškepusius sausainius apibarstome su cukraus pudra ir papuošiame su spanguolė.
Skanaus!
Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai neliks be dovanų!