„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Švenčių stalui. 15min.lt skaitytojos Neringos du kalėdinės antienos receptai

„Kepta antis su apelsinais“
Kepta antis su apelsinais
Kepta antis su apelsinais / 15min.lt skaitytojos Neringos L. nuotr.

Jums reikės:

1 antis,čiobrelių,česnakas, pipirų,1 kg apelsinų.

Sutvarkytą antį įtriname česnaku ir palaikome naktį. Apelsinus supjaustome ir sudedame į anties vidų, vieno apelsino sultis išspaudžiame ant anties viršaus. Įdedame į kepti 2–3 valandas, tai priklauso orkaitės .Paprasta,bet labai skanu.

„Kalėdinė antis“

Jums reikės:

1 antis, 3 obuoliai, 100 g džiovintų slyvų, 100 g  džiovintų abrikosų,čiobrelių, česnako, pipirų, druskos.

Antį įtrinti česnakais,pipirais,druska, čiobreliais ir palaikyti per naktį.Į anties vidų įdėti pjaustytus obuolius,nuplautus džiovintus abrikosus ir slyvas .Ir kepti 200C temperatūroje 2–3 valandas.

Skanaus!

Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!

Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs