Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė pasveikino 75 metų sukaktį švenčiantį operos solistą Eduardą Kaniavą

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė pasveikino 75 metų sukaktį švenčiantį operos solistą Eduardą Kaniavą, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Eduardas Kaniava
Eduardas Kaniava / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Esu tikra, kad šiomis dienomis panašius jausmus Jums jaučia ir iš tikrųjų ar bent mintyse dėkoja ir sveikina nesuskaičiuojama daugybė mūsų meno gerbėjų, lietuviškos muzikos mylėtojų. Esate iš tų žmonių, kurių balso klausydamos augo ištisos kartos. Todėl Jūsų asmeninė sukaktis – tai šventė ne tik Jums ir Jūsų kūrybingai šeimai, bet ir kiekvienam žmogui, klausančiam Jūsų dainavimo, semiančiam iš šios kūrybos grožį ir išmintį“, – teigia I. Degutienė.

Seimo Pirminininkė padėkojo jubiliatui už tai, kad jis skleidžia šias vertybes mūsų žmonėms, kad kartu su profesijos paslaptimis perduodate tai savo studentams.

„Dėkoju už tai, kad Jūsų profesoriavimas Lietuvos Muzikos Akademijoje seniai tapo ne tik akademine veikla, bet ir stipriu moraliniu darbu, pačia tikriausia investicija į ateities Lietuvą. Ačiū už viską, ką darėte, darote ir ateityje darysite vardan tarnystės muzikai, vardan tarnystės savo šalies kultūrai, vardan tos Lietuvos!“, – sveikinime rašo I. Degutienė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas